Štěpán Benoni se opět spolčí s duchem mrtvého mafiána v pokračování úspěšného seriálu

Štěpán Benoni se opět spolčí s duchem mrtvého mafiána v pokračování úspěšného seriálu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V roce 2022 nabídla TV Prima 8dílný detektivní seriál Duch s mysteriózními prvky, který si na ČSFD vysloužil 62 %. Právě se pracuje na dalších 8 dílech a Predrag Bjelac, představitel jedné ze stěžejních rolí, věří, že s nimi diváci budou spokojení. Těšit se mohou také na Emila a jeho novou parťačku.

Vzniká dalších 8 dílů povedeného seriálu Duch

Hlavní roli nesmělého Emila Svobody, vyšetřovatele v elitní jednotce Národní centrály proti organizovanému zločinu, ztvárnil Štěpán Benoni, známý rovněž z Ordinace v růžové zahradě 2 nebo ze seriálu ZOO. Jeho neopomenutelným parťákem a snad i hlavním tahákem pro diváky se stal herec jugoslávského původu Predrag Bjelac v úloze mrtvého mafiána Darka Besarabiče. Tyhle dva zdánlivě neslučitelné protiklady musely spojit síly při řešení zapeklitých zločinů. Nesourodá dvojice bavila v mnoha komických situacích, ale dostávala se i do poměrně napínavých akcí. Není se co divit, že TV Prima touží na úspěch první série navázat dalšími osmi díly.

„O tom, kdy se druhá řada seriálu Duch objeví na obrazovkách televize Prima, budeme diváky včas informovat,“ řekl mluvčí seriálu Josef Ducký. Už teď se ale můžeme potěšit několika zajímavými novinkami.

Emil bude pořád trouba, ale získá novou parťačku

V závěru první řady to vypadalo, že duch zemřelého mafiána Darka odčinil své hříchy tím, jak Emilovi pomáhal s řešením zločinů. Žádného věčného klidu a pokoje se mu však nedostalo, místo toho musí nadále asistovat nesmělému policistovi, kterého teď doplní kapitánka Hana Havránková v podání Leony Skleničkové.

Leona Skleničková, Predrag Bjelac a Štěpán Benoni
Leona Skleničková, Predrag Bjelac a Štěpán Benoni | Zdroj: FTV Prima

„Hanku Havránkovou, kterou ztvárňuje Leona Skleničková, si parta našich vyšetřovatelů nejprve pozve k jednomu případu, a jelikož se osvědčí, stane se členkou týmu. Hanka díky kolegům objeví nové souvislosti v případu smrti svého otce a také začne tušit, že její parťák Emil má podezřelé tajemství,“ nastínil Josef Ducký.

Emil tedy získá novou posilu, což ovšem nemění nic na tom, že je stále neohrabaný trouba. Jeho představitele to příliš netěší, ale zase se to dobře hraje. Díky Hance v nové sérii také trochu nakoukneme do jeho soukromí. Štěpán Benoni pendluje mezi divadlem a ateliéry dvou roztočených seriálů, takže mu moc volného času nezbývá. Na place dokonce oslavil narozeniny. Na pokračování Ducha se ale velmi těšil.

Byl jsem moc rád, že se k nám přidala Leona Skleničková. Byl jsem na několika kamerových zkouškách, když se nová role Hanky obsazovala. Je zajímavý typ a funguje nám to spolu moc dobře.

Oslavenec s dortem přímo na place
Oslavenec s dortem přímo na place | Zdroj: FTV Prima

Novou členku týmu si pochvaluje také Predrag Bjelac, který se při natáčení první řady hodně spřátelil se Štěpánem. „Darko už by chtěl konečně odejít, ale moc se mu to nedaří. Dostává se tak do různých vtipných situací a doufám, že to diváky bude bavit,“ naznačil osud své postavy. „Pojedeme ve stejném rytmu, osm jednotlivých příběhů je v lecčem aktuálních a diváci budou mít určitě radost. Musím se přiznat, že čeští diváci mají větší úctu vůči hercům, větší respekt. Stává se, že mě často zdraví na ulici, častěji než v Bělehradě, a je to moc milé. Muži mi občas říkají, že mě jejich ženy milují.“

Zdroje článku: