Survivor (21) přešel do druhé etapy a místo souboje o přežití to spíš vypadá jako dovolená s plnou penzí

Survivor (21) přešel do druhé etapy a místo souboje o přežití to spíš vypadá jako dovolená s plnou penzí
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Tak nejdrsnější reality show nakonec nebude tak drsná, jak se snaží vypadat. O hladu už nikdo nemluví. Poslední díl přinesl dvě soutěže, kde bylo odměnou jídlo a dostalo se na všechny. Jak navíc vyplývá na povrch, soutěžící mají třeba od začátku holící strojky, aby byly ženy dostatečně atraktivní.

Diváci také určitě zaznamenali stížnosti moderátora, který chudák musí i tři nebo pět hodin stát na slunci během soutěží. To je naprosto překvapivé, že je v Dominikánské republice na slunci teplo!

21. díl byl hodně rekreační. Zbylých deset hráčů si trošku zasportovalo a potom jen odpočívali, jedli a popíjeli.

Veve se po ránu kochala pohledem na moře, po tvářích se jí kutálely slzy jako hrášky. Byla trošku smutná, ale z rozjímání ji vytrhl Vláďa, který přišel domlouvat opět strategii. Byl plný dojmů z rozhovoru s Johy, která samozřejmě hraje na dvě strany, a tak je jak s Vláďou, tak v ženské alianci. Nechává si zadní vrátka, aby se mohla přidat tam, kde je to pro ni výhodnější. Vláďa ji ale upozornil, že by si měla uvědomit, že silná ženská trojice Nikol, Chili a Veronika se jí zbaví, když se jim to bude hodit. Vláďa je zatím klidný, protože věří, že má zatím podporu všech žen z bývalého kmene Azua. Johy je podle Veve trochu paranoidní.

Souboj o odměnu byl poprvé bez příslušnosti ke kmenům, ale stejně se opět soutěžilo ve dvou družstvech, takže žádná velká změna se nekonala. Vítězná pětice dostala jako odměnu výlet na katamaránu s občerstvením a jídlem na vyhlášené pláži. Navíc kapitán vítězného týmu si mohl ještě zvolit jednoho hráče z druhého družstva, kterého vezmou na výlet. A Braňo si vybral Nikol. Kdyby jen tušil, že ona o něm mluví jako o neškodném hlupákovi, nejspíš by jí tuto šanci nedal.

Vláďa se sice nedostal na výlet, ale měl alespoň více času věnovat se hledání individuální imunity a našel ji. Použít ji může, až bude zbylých šest hráčů, což uvítal. Se svým nálezem se nikomu nepochlubil.

Další den a další soutěž opět o jídlo. Tentokrát sice bez výletu, ale kdo by neměl rád koblihy, že? Johy opět probírá hru s Vláďou, ale přestože se oba ujišťují o loajalitě, Johy to soudí podle sebe a Vláďovi nevěří. Sama ho už jednou zradila, a tak počítá s tím, že by jí to mohl vrátit.

Na závěr se opět Chili nezapomněla pochválit, jak je úžasná, že pro všechny vaří. Když na ni byl ale záběr, jak ukusovala kokos a dávala kousky do hrnku, tak to zrovna moc chutně nevypadalo.

 

Zdroj:

  • autorský článek