Ordinace v růžové zahradě 2: Co nás čeká v nejspíš posledních dílech napínavého seriálu?

Ordinace v růžové zahradě 2: Co nás čeká v nejspíš posledních dílech napínavého seriálu?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Blíží se konec našeho oblíbeného seriálu nebo jsou to jen fámy a seriál bude i nadále pokračovat? Pojďme si užít nejspíš jedny z posledních dílů. Na co se můžeme těšit?

Radka a její pocity z bulváru

Radka hodně přemýšlí. Nad čím? Je to jako trhání kopretiny – líbí, nelíbí, zůstat, opustit. Nápor z bulváru je na ni moc, je to pro ni velmi těžké, než si na otravné novináře zvykne. Cítí se jako opotřebená matrace, když vyjde článek o jejích bývalých milencích. Jak na to bude reagovat Rosič? A proč chce odletět do Miami? Odcestuje sám nebo s ním pojede i jeho osudová láska Radka?

Čtěte také: Ordinace v růžové zahradě 2: Václav Jílek coby Rosič se nezdá. Jaká je jeho největší neřest?

Nový kuchař nebo konec podnikání?

Do baru U Čerta už musí konečně najít kuchaře i servírku, ve dvou to Vojta s Markem nezvládají. Nabízí se nevyučený mladý kuchař, který používá hodně pepře a nedokáže skoro nic uvařit. Druhým adeptem je mistr na střední škole, který chce ale vysoký plat. Jeden zákazník Vojtu s Markem okrade, nestíhají svou původní práci a nemají čas na sebe a svou rodinu. Tohle vyvrcholí, když Vojta během potyčky v hospodě omdlí a má na hlavě tržnou ránu. Jak to tedy nakonec vyřeší?

Čtěte také: Anatomii života obohatí šílená sestřička z Ordinace v růžové zahradě 2

Táňa na stáži nebo v nesnázích?

Primář Mára potřeboval celou situaci nějak schovat před ostatními, proto si vymyslel, že svou novou přítelkyni Táňu poslal na stáž do Německa na soukromou plastickou kliniku. Jenomže co by Táňa za takovou stáž dala. Takhle trčí zavřená někde v zimě hlídaná velkými lidmi. S doktorem Márou si mohla na pár sekund zavolat. Jenomže během jejího útěku se stane velké neštěstí. Těhotná Táňa vypadne z okna a leží ve velkých bolestech. Dostane se do nemocnice včas nebo už bude pozdě?

Čtěte také: Martina Randová z Ordinace v růžové zahradě 2: Vinnou dietu rozhodně nedoporučuje