Jan Holík z Ulice si s Jirkou Hermanem rozumí

Jan Holík z Ulice si s Jirkou Hermanem rozumí
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Není lepší případ, když si herec sedne s postavou, kterou hraje. Je to i případ Jana Holíka, kterého můžete pravidelně vídat coby kriminalistu Jirku Hermana v Ulici. Teď ho kvůli neohlídané zbrani postavili mimo službu a je velkou oporou Gábině. Ne vždy ale byl rodinným typem. Co ho změnilo? 

Jan Holík se v Ulici objevuje od doby, co v něm ještě zářila herečka Hana Maciuchová 

Do doby, než se herec Jan Holík objevil v nekonečném seriálu Ulice, jste ho mohli vídat spíše na divadelních prknech. Na nabídku účinkovat v takovém seriálu kývl po tom, co se dozvěděl, že se na place bude potkávat s takovými hereckými esy, jako je Emil Horváth a jakým byla Hana Maciuchová. Pamatujete, když se v Ulici společně s Karlou objevil poprvé? Do děje je vtáhla vražda nepřátelské Kláry Peškové, která byla nalezena v baráku pod schody. Dlouhou dobu v Ulici probíhalo vyšetřování, jehož součástí byl kriminalista Peter Kadlec a vyšetřovatelé Karla Taubrová a Jirka Herman.

Zatímco vražda Kláry Peškové se vyřešila, Jirka Herman společně s Karlou v seriálu zůstali, aby rozjeli své vlastní dějové linie. Karla vpadla do náruče Márovi a Jirka pak hledal štěstí u Digi. K té ho to velmi táhlo, ale z nějakého důvodu si nesedli tolik jako teď s Gábinou Pumrovou. Herman v té době nejspíš ještě neměl srovnané své priority. Digi mu často vyčítala, že je více v práci než doma. Ani k jejím dvojčatům neměl Herman tak dobrý vztah, jako má teď se Šimonem. Zkrátka a dobře potřeboval Herman nejspíš uzrát. 

Jirka žil nějaký čas i s Digi, ale nesedlo mu to tak jako s Gábinou a Šimonem. Zdroj: Pavel Gwužď/ Nextfoto

Od samotného začátku patří Herman v Ulici mezi ty největší netykavky. Miluje svůj klid a soukromí. Účastnit se velkých společenských akcí je pro něj opravdu za trest. Naštěstí má vedle sebe Gábinu, která za něj většinu věcí ráda vykomunikuje. Co by za to většina žen dala, kdyby doma měli chlapa stejného založení, jako je Herman.

S Digi Herman ukončil vztah a musel si počkat na Gábinu 

Ani konec vztahu s Digi, kdy se kvůli ní dokonce dostal do rvačky s Tonym, pro Hermana neznamenal konec jeho dějové linky. Naopak. Po ukončení vztahu se motal vedle Karly a pak mu do cesty vstoupila Gábina. Do té se na první pohled zamiloval a začali spolu tvořit pár. Jejich vztah však čekala velká zkouška v podobě vážné nemoci Gábiny. Jirka Herman se ale ukázal být opravdovou oporou a Gábinu neopustil ani v případě, když ho od sebe odháněla. Dokonale si sedl i s jejím synem Šimonem.

Vypadá to, že Herman dozrál. Z role, která původně vypadala jako epizodní, tak vznikla jedna z hlavních dějových linek, která trvá dodnes. Těžko říct, jestli Herman ustojí další zkoušku. Život mu totiž aktuálně obtěžuje novinář Dalibor Tomášek, který jeho soukromý život propírá bulvárním deníkem. Kdoví, co vše na Hermana vyštrachá a kdo je jeho zdrojem. 

Zdroje článku: