Na Tonyho z děcáku se v Ulici usmálo štěstí

Na Tonyho z děcáku se v Ulici usmálo štěstí
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Když se v Ulici objevil Kryštofův dávný kamarád Tony Benda, neměl daleko k tomu, aby se vrátil ke své kriminální minulosti. Byl propuštěný z vězení a návrat z něj je vždycky těžký. Naštěstí Tony dokázal svůj život, který nezačal úplně nejlépe, vybalancovat natolik, že má svou vlastní, a dokonce i rozvětvenou rodinu. 

Své štěstí viděl Tony nejprve v Digi

Tony a Digi spojovalo mnohé. Vždyť byli ve stejném dětském domově, ve kterém se kamarádili. Když je tedy po letech osud znovu svedl dohromady, začal se Tony na Digi a její dvě holčičky dívat jako na svou vlastní rodinu. Neuvědomoval si ale, že Digi ho bere spíše jen jako kamaráda. V tu dobu byla z nejhoršího venku (zemřel jí manžel) a začala randit s Hermanem.

Teprve až později si Tony uvědomil, že Digi sice miluje, ale je potřeba jít dál. Odvážil se pustit své minulosti a jít naproti své budoucnosti. Své životní štěstí měl blíže, než čekal. Jeho životní láskou a později i matkou jeho dcery Toničky se stala barmanka Dominika, se kterou jednu dobu nezávazně spal. Když se přestal poutat k Digi, pochopil, že je Dominika skvělou ženou, se kterou může založit rodinu. 

Zatímco v dětství toho Tony ztratil hodně, v dospělém životě mu to bylo vynahrazeno. Adoptovala jej Márova máma Věra, na kterou se mohl ve všem spolehnout.

Tony dělá, co může, a na svém štěstí neustále pracuje

Ani teď Tony neusíná na vavřínech. Své vztahy řádně opečovává. Ačkoliv ve vztahu s Dominikou pocítil maličkou zradu, právě díky rodině byl schopný to přejít a jít dál. Aktuálně si může myslet, že je všechno zalité sluncem. Dokonce Márovi nabídl, aby všichni jeli v létě na chatu. To ale ještě netuší, že co nevidět se v jejich velké rodině bude řešit Karlina nevěra. Jak to zamává s Tonym, který bere Máru jako svého vlastního bráchu? Lehké to mít nebude, ostatně jako každý, který bude do této šlamastyky zatažený. 

Zdroj článku:
  • Autorský text