Věčný smolař Bud z Ženatý se závazky se seriálem vyrostl. Z jeho neúspěšné hiphopové kariéry si vystřelili i tvůrci show

Věčný smolař Bud z Ženatý se závazky se seriálem vyrostl. Z jeho neúspěšné hiphopové kariéry si vystřelili i tvůrci show
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Kdo by si nepamatoval nejmladšího, nejmenšího a nejchytřejšího člena Bundových - suverénního teenagera Buda. Představitel seriálového Buda David A. Faustino mindráky ze své výšky netrpí a o ženy nouzi nemá.

David se narodil přímo v srdci showbyznysu v Los Angeles. Jeho otec je kostymérem a oba bratři jsou také herci. Do své první televizní role byl obsazen ve třech měsících, kdy hrál dceru filmové Lily Tomlin. Od šesti let byl pravidelně obsazovaným mladým hercem. 

Roli Buda získal ve třinácti letech i díky své malé výšce, která se v seriálu stala jedním z důvodů mnoha posměšků. Objevuje se hned v první scéně prvního dílu seriálu, kdy se plíží ke své sestře s gumovým nožem a předstírá její podřezání se slovy: “Zhyň vesmírná zrůdo!”  Se seriálem David vyrostl. V posledním dílu, který byl odvysílán v roce 1997 bylo Davidovi 23 let. Za svou roli byl jedenáctkrát nominován na Young Artist Award.

David se chtěl stát raperem. Ale zůstalo pouze u neúspěšného pokusu. Pod pseudonymem D´Lil vydal společně se svou skupinou album Balystix, které pojmenoval po nočním klubu na jehož otevření se podílel. Scénáristé si v seriálu Ženatý se závazky z Davidovy vyhasínající hip hopové kariéry vystřelili a do scénáře Budovi zanesli falešnou identitu drsného rappera Velkého mistra B. David s nápadem překvapivě souhlasil. 

V posledních letech se David věnuje hlavně dabování. Má vlastní hudební pořad v rádiu, hraje v béčkových filmech a účastní se televizních reality show. Narozdíl od seriálového Buda, který měl na ženy smůlu, je tomu v soukromém životě Davida právě naopak. Byl tři roky ženatý a se svou nynější přítelkyní má pětiletou dceru Avu Marii, s kterou se rád chlubí na sociálních sítích.