Na čem lítá hvězda Ordinace v růžové zahradě 2 Robert Jašków?

Na čem lítá hvězda Ordinace v růžové zahradě 2 Robert Jašków?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Robert Jašków je pro své ostré rysy a pekelný pohled většinou obsazován do rolí záporáků nebo nekompromisních policejních vyšetřovatelů. To je ale jen jeho herecká tvář. Ve skutečnosti je to chlap se srdcem na správném místě, vřelým úsměvem a aktivní člověk. To ostatně dokazuje i při svých cestách nejen po Praze. Na čem lítá hvězda Ordinace v růžové zahradě 2?

Uliční mafián Vasil Ševčenko a primář Leoš Mára z Ordinace v růžové zahradě 2 zrovna nepatří k těm správným chlapům, se kterými byste chtěli posedět u sklenky vína či dobře vychlazeného piva. A přitom je jejich představitel, Robert Jašków velký sympaťák, který se k herectví, jak to občas bývá, dostal spíše náhodou. Ale osud tomu tak chtěl. Začalo to recitační soutěží, do které ho přihlásila jeho učitelka z gymnázia, aby nezahálel potom, co ve třetím ročníku propadl z chemie. Robert soutěž vyhrál a herectví ho pohltilo tak, že po ukončeném gymnáziu se rozhodl studovat DAMU. 

Kromě svých tří dětí, které vychovává se svou manželkou Petrou, má své fanoušky i mezi devítiletými kluky. Podívejte se, co na jeho počest coby primáře Leoše Máry z Ordinace v růžové zahradě 2 sestavil z Lega vnuk jeho kamarádky.

 

Robert je velkým fandou do, v současnosti velmi populárních, elektrokoloběžek. Své téměř devadesátikilové tělo propůjčil testování elektrokoloběžky CITYBOSS GV5, kterou se chlubí na svém Instagramu. Jízdy na těchto nadupaných strojích, které ho po Praze bez kolon dopraví, kamkoliv si přeje, si užívá plnými doušky s klukovskou radostí. 

 

Zdroj: