Ulice: Vztahy mezi Šimonem a Jirkou houstnou, ani Gábinu nečekají příjemné chvilky

Ulice: Vztahy mezi Šimonem a Jirkou houstnou, ani Gábinu nečekají příjemné chvilky
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Šimon se ve 4406. dílu vrhne slovně na Jirku, že za jeho neúspěch může jedině on. Ingrid čeká těžká zkouška v podobě rozhovoru s Alexem. Kupodivu vše dopadne dobře, ale smutno bude oběma. Gábina zažije velmi nepříjemné setkání se zákaznicí. Ani Frantovi nebude do smíchu, když uvidí Skyler.

Ingrid je zpět v Praze, z čehož má největší radost Alex. Když byla pryč, hodně často jí psal a stýskalo se mu po ní. Má proto velkou radost, že je Ingrid znovu blízko u něj. Při společném rozhovoru se Alex Ingrid zeptá, jestli teď “Krabice” bude bydlet s nimi. Myslí samozřejmě Kateřinu. Nad tím se Ingrid pozastaví, a když se potom sejde s Lumírem a Vilmou, nadnese, že je možná ten nejvyšší čas se odstěhovat.

Alex začíná být podle ní připraven na to, že s nimi Kateřina bude žít. Sám Alex Ingrid později říká, že je mu jasné, že se brzy odstěhuje. Ingrid se snaží udržet pláč, ale tak statečná není. Je velmi smutná z toho, že už s Alexem nebude trávit každý den, ráno ho probouzet a večer ho uspávat, vždyť je jako její vlastní syn. I Alex je smutný, ale vypadá to, že tentokrát už tu velkou změnu zvládne. S Ingrid si společně slíbí, že se budou co nejčastěji navštěvovat a sepíšou si seznam toho, co všechno spolu chtějí podniknout.  

Lumír a Kateřina
Lumír a Kateřina, Zdroj: TV Nova

Šimon s Michalem se nemohou dočkat turnaje, na který intenzivně trénovali ve dne v noci. Šimon kvůli tomu házel za hlavu úplně všechno ostatní včetně školy a doma s ním nebyla vůbec řeč. Jenže turnaj se nevydaří podle jeho představ a Šimon si dává za vinu, že to Michalovi celé zkazil a že už s ním Michal nebude chtít nikdy víc hrát. Ve vzteku se proto opře do Jirky, že je všechno stejně jenom jeho vina. Kdyby neslídil a nechal ho, aby si s sebou na lyžařský výcvik vzal notebook, mohl víc trénovat a mohli se tedy umístit mnohem lépe. Ohradí se i na Gábinu, že za poslední rok je všechno hrozné. 

Představte si, že jste Gábina, nadchla jste se pro nový projekt, spustila vlastní e-shop, kterému se hned od začátku dobře daří. Jenže za vámi do ateliéru přijde jednoho dne velmi naštvaná zákaznice a protivně vám vysvětluje, že chce svou objednávku. Jako Gábina však netušíte, co je špatně. A tak zákaznice začne vysvětlovat, že už podala druhou reklamaci a znovu jí přišlo špatné zboží. Přišla tedy věc osobně vyřešit. Vy jí chcete sukni, kterou si objednala, hned dát, protože by měla být vystavena v ateliéru. Přesně víte, kam pro ni jít a ejhle, sukně na ramínku není. Chcete situaci zachránit a nabízíte zákaznici jiné, úplně nové sukně. Zákaznice už však od vás nechce nic, jen vrátit peníze. Označí váš podnik za příšerný a s tím odchází pryč. Spolupráce Jirky Hermana a Radka Mastného očividně zatím nefunguje, jak by měla. 

František se nemůže zbavit myšlenek na Skyler
František se nemůže zbavit myšlenek na Skyler, Zdroj: TV Nova 

Franta se Skyler vyhýbá, jak může a komunikuje s ní jen kvůli Chrisovi. Dalšímu setkání se však nevyhne. Justine míří s Chrisem do Prahy navštívit je a Franta pro ně jede na letiště. Odveze je potom do bistra, kde už na ně čeká Skyler. Ta Frantu přivítá s naštvaným a vyčítavým pohledem. Justine je nadšená, že je zpět v Praze a všechny vidí a zve je na další večer do hospody ke Kateřině. Slaví totiž narozeniny. Frantovi říká, ať s sebou přivede i Báru, protože ji moc ráda znovu uvidí. Franta se snaží nedat na sobě nic znát a odpovídá Justine, že se jí doma zeptá. To je něco pro Skyleřiny uši. A ještě by měla vidět Frantu s Bárou pohromadě a sedět s nimi u stolu, jako kdyby se nic nedělo? To nedokáže. 

Zdroj článku:
  • Autorský text