Pondělní Ulice: Luďkovi se stýská, ale Vandu s dluhy by zpátky nejspíš nechtěl. Amálka trpí spánkovou apnoí

Pondělní Ulice: Luďkovi se stýská, ale Vandu s dluhy by zpátky nejspíš nechtěl. Amálka trpí spánkovou apnoí
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ve 4461. díle Ulice musí Vlasta zjišťovat, jestli vůbec Amálka dýchá. Použije na to starý trik se zrcátkem a div že Amálku k smrti nevyděsí. Vyděšený je i Luděk, a to tím, jak moc se mu po Vandě stýská. Kdyby tušil, proč vlastně v Kanadě, resp. v Rakousku, je, nejspíš by byl rád, že si Vanda chce na svoje dluhy vydělat.

Luděk je smutný z toho, že má novomanželku za oceánem

Jolana má další důvod k panice. V hospodě totiž s Marií potkají Luďka, jenž je celý skleslý z toho, že má Vandu za oceánem. Už se prý ale nebude takhle dlouho trápit. Na golfu potkal jednoho dobrého právníka, který mu poradil, aby celou věc s dědictvím řešili na dálku. Je přece zbytečné, aby Vanda v Kanadě zkysla na tak dlouho. Jenže kdyby Luděk tušil, kde jeho novomanželka vlastně je, nejspíš by do toho další své lidi netahal.

Až totiž tohle praskne, bude mít z ostudy ušitý kabát. Zatímco on teskní, Vanda tvrdě maká na tom, aby si vydělala na své dluhy. Není však schopná zatnout zuby a svou mámu nezatěžovat. Místo toho má Jolana obavu, aby to Vanda v Rakousku vůbec vydržela. Jenže jak jinak si chce vydělat na exekutora? Je škoda, že takhle ke své mámě Vanda přiběhne až tehdy, když už je na průšvih zaděláno. Kdyby k ní přišla dříve, nejspíš by ji Jolana propleskla tak, že by Vandu choutky na kasino brzy přešly.

Je možné, že až se Luděk dozví pravdu, bude dalším milníkem rozvod
Je možné, že až se Luděk dozví pravdu, bude dalším milníkem rozvod | Zdroj: TV Nova

Amálka konečně řeší své chrápání 

Je sice trošku divné, že si Amálka Pešková jakožto bývalá zdravotní sestra neumí poradit s něčím tak banálním, jako je chrápání, ale budiž. Přece v ordinaci musela tyto případy řešit. Jenže asi neřešila, když si na pomoc přizvala i šarlatánku Julii. Ale psst... takhle se o ní nesmí mluvit před Kristýnou. Ta je totiž z Julie unešená, ať to stojí, co to stojí. Je ku podivu, že za konzultaci s Amálkou a za doporučení navštívit spánkovou laboratoř si Julie nevzala vůbec nic. Jó asi když ptáčka lapají...

Zdroj článku:
  • Autorský text