Drbárna ze ZOO: Seriál potřebuje více lásky a romantiky

Drbárna ze ZOO: Seriál potřebuje více lásky a romantiky
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ani Eva Burešová svým návratem seriálu nevrátila původní lesk. Pravdou je, že některé dějové linky jsou pro diváky hodně nudné. Přitom množství postav v seriálu má hodně dobrý potenciál, který ovšem zůstává bez povšimnutí.

Nejspíš nás tak ještě řadu týdnů čeká uštvaná Viky, opuštěná Marie, unavená dvojčata pokoušející se podnikat, Charlie v celibátu, naštvaná Kateřina, vizemi narušený Adam a sázkou otrávená Kristýna.

pracovnice zoo
Pracovnice ZOO. | Zdroj: FTV Prima

Marie a Karel Roklovi

Manželé se odcizili v době, kdy už většina párů má své úlety vyřešené a ani Karlova nevěra nebyla čerstvá. Marie se však rozhodla, že to Karlovi neodpustí, přestože on se snažil si sypat popel na hlavu a doufal v manželčino odpuštění. Marie má zatím práci, ale za pár let by mohla zůstat sama s aktivní matkou, která se ani v pokročilém věku vztahům nebrání. Marie jiného muže nechce, což jasně ukázala odmítnutím Junga. Až přítomnost jiné ženy v životě jejího manžela v ní probudila dávno zapomenuté city. Jak to však vypadá, udobřování Marie a Karla je bez nápadů –⁠ suché, nudné a zdlouhavé.

Charlie –⁠ Katka, nebo Markéta?

Charlie a Markéta
Charlie a Markéta. | Zdroj: FTV Prima

Charlie je muž v nejlepším věku, přesto žije v celibátu. Tvůrci mu jednou okrajově dopřáli návštěvu nějaké kamarádky. Jinak mladý muž obklopený ženami svou energii věnuje citátům a firmě, která by si na sebe v reálném životě jen těžko vydělala. Chvíli to vypadalo, že by snad už mohl ve svém věku konečně začít randit, ale to nakonec nedopadlo. Nikdo vlastně netuší proč –⁠ možná by mladý muž měl absolvovat pár sezení u psychologa. Markéta se mu přímo nabízela a je jen těžko uvěřitelné, aby nezadaný a zdravý muž odmítl románek. Katka je jiný případ, u té by se musel trochu snažit, ale i lov je přece zábava. Asi ne pro Charlieho.

Tereza, Izabela, Vojta, Marek

Tak hezká příležitost ukázat, jak vidí lásku dvojčata a bratři, zůstává nevyužitá. Přitom se třeba mohlo něco stát –⁠ dvojčata se mohla zakoukat do druhého bratra, obě holky otěhotnět a řešit různě své těhotenství, bydlet ve čtyřech atd.

Adélka Pokorná a Roman Pekař

Adélka si na lásku musela počkat a rozhodně by si její dějová linka zasloužila trochu více prostoru.

Danuše Křížová a Raul Novotný

Ideální dvojice pro love story ve středním věku, která ale zůstává jen v náznacích. Raději se hledá velbloud nebo se řeší schůzování v ZOO o budování pavilonu.

Helena Pechová a Franta Kolman

Brázda a Kolman
Brázda a Kolman. | Zdroj: FTV Prima

Několikrát naznačený pikantní vztah zůstává bez povšimnutí.

Eliška Krásná a Břetislav Kabát

Tak bude něco? Vypadá to, že si jednou za čas někdo na tuto dvojici vzpomene, ale potom zase upadne v zapomnění. Tak snad už Eliška uzavřela svůj vztah s Robertem Kajnarem a mohla by se odvázat. Přece Břéťa nebude hrát romantického zachránce celý život. Je to přece mladý chlap.

Stáňa Smíšková a Radek Svoboda

Už jsou chvíli spolu, ale divákům se nic neukáže. Bude se raději řešit krájení mrkve.

A samozřejmě je ve hře i celá řada dalších postav, od Alberta Poláka až po kavárnici Ladu Jarošovou.

Zdroj článku:
  • autorský text