Ulice: Čím bude výjimečný letošní vánoční speciál?

Ulice: Čím bude výjimečný letošní vánoční speciál?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ještě několik dní a bude tu vánoční díl Ulice. Ten si mnozí z nás zařadili na seznam tradičních televizních dárků, bez kterých se neobejdou. Toho jsou si vědomi i tvůrci seriálu, a tak nás i letos čekají vánoční příběhy z kruhu uličních rodin. Přes obrazovky se přeneseme až na Šumavu.

Když vánoční speciál, tak se vším, co má mít. Nebudou chybět radost, nečekaná setkání u jednoho stolu, láskyplná vyznání, ale neošidíme se ani o trochu toho napětí. A hlavně, ve společnosti Knoblochových máme o zábavu postaráno.

No řekněte, umíte si představit Evu a Miloše, jak prožívají klidné Vánoce? To snad ani není možné. O tom se na vlastní kůži přesvědčí i Anička Lišková, kterou Eva přesvědčila, ať s nimi jede do Kašperských Hor a stráví Vánoce s celou jejich rodinou. Pravda, Anička váhala, jestli má Evino pozvání přijmout, přece jen tam bude Milošova rodina, a do té Anča nepatří. To se však plete. Miloš i Eva, o Emě nemluvě, Aničku jako součást rodiny berou již dávno. Neměla proto moc šancí na odmítnutí. 

Eva s Aničkou
Zdroj: TV Nova | Eva s Aničkou

A když s celou rodinou, nesmíme zapomenout na další generaci Knoblochů. To bude překvapení, které tvůrci seriálu pro letošek nachystali. Kreativní producentka Silvie Klasová prozradila divákům: „Speciální bude v tom, že pojedeme do exteriéru krásných Kašperských hor, dokonce se podíváme na slavný Hrad Kašperk.

A speciální bude i tím, že se v něm objeví postavy rodičů Miloše Knoblocha, o kterých se v ději sice často mluvilo, ale zatím je nikdo nikdy neviděl. Na tuto rodinu a Aničku Liškovou, která se k nim odvážně vypraví trávit Vánoce, jsme vsadili právě kvůli kombinaci humoru a mezigeneračních vztahů.” Jací asi budou ti slavní rodiče? Eva své tchýni nemůže kolikrát přijít na jméno, ale tak zlé to určitě nebude, když je ochotná s ní trávit Vánoce. Nebude to třeba tím, že jsou si obě tak trochu podobné? A co Milošův tatínek, jaký ten bude? Jestli je Miloš po něm, Anička Lišková se jistě může těšit na nějakou obdivnou básničku a svérázný smysl pro humor. 

Bylo by jistě krásné nahlédnout do svátečně nazdobených domovů všech hrdinů Ulice a jejich rodin a strávit s nimi Vánoce, ale to se do jednoho speciálu bohužel nevejde. Představitelka Blanky Volákové, herečka Linda Rybová, však prozradila, jak slaví Vánoce ona a její rodina. To se takhle každoročně sejdou třeba i v šestnácti lidech najednou na jejich chalupě, a tím počet rodinných příslušníků zdaleka nekončí.

Postupně se rozrůstají o drahé polovičky jejich dětí, takže je společnost každoročně nějak ozvláštněna. Společná setkání na chalupě jsou rodinnou tradicí, která je provází již mnoho let, a kterou si nenechají ujít. Výprodej v Tescu, takto nazývá tchýně Lindy Rybové rozbalování dárků. Linda a její rodina si potrpí na tradiční jídla, hodně ryb na mnoho způsobů, obrovský vánoční stromek. Na Vánoce zkrátka tato stále okouzlující herečka nedá dopustit. 

Linda Rybová jako Blanka Voláková
Zdroj: TV Nova | Linda Rybová jako Blanka Voláková
Zdroj článku: