Lukáš Jůza z Ulice slaví 43. narozeniny

Lukáš Jůza z Ulice slaví 43. narozeniny
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Pamatujete si, koho hrál v Ulici herec Lukáš Jůza? V březnu 2015 se objevil v Ulici jako otec studentky Sabiny, který se na třídních schůzkách sblížil s učitelkou Terezou Jordánovou (Patricie Pagáčová). Ti dva spolu měli vztah, ten však kvůli mnoha komplikacím nevyšel.

Lukáš Jůza jako architekt Roman Šámal

Psal se březen 2015 a do Ulice vstoupila nová postava v podobě herce Lukáše Jůzy. Lukáš Jůza si v Ulici zahrál sympatického architekta Romana Šámala, jehož kouzlu propadla učitelka Tereza Jordánová. Ta sice měla oči pro kolegu Davida (herec Matouš Ruml), ten byl však v tu dobu zadaný.

Nebylo tak těžké propadnout kouzlu sympatického tatínka Sabiny, s nímž se potkala na třídních schůzkách. Protože jiskra přeskočila na obou stranách a Sabina, které tehdy škola moc nešla, jim poskytla více příležitostí ke schůzce, začali se spolu ti dva scházet i mimo školu. Ačkoliv měl Roman manželku Danielu a dvě děti, do Terezy se bezhlavě zamiloval. Byla jeho únikem od domácí nepohody.

Manželka o Romana bojovala a Tereza neměla šanci

Jenže vztah s ženatým mužem není procházka růžovým sadem. Nejenže byl rozvod v nedohlednu, nýbrž Tereza cítila, že jeho manželka má na Romana i po odloučení stále velký vliv. Ačkoliv se milovali, Tereza nemohla přenést přes srdce, že jí Roman neustále mizí ke své původní rodině. Peklo na zemi dělala Tereze také jeho dcera Sabina, která později přestoupila na jinou školu.

Ještě v roce 2015 se na popud Romana rozešli. Ten Tereze řekl, že svou rodinu opustit nemůže, čímž jí zlomil srdce. Později se však k Tereze znovu vrátil, aby jí řekl, že bez ní si život neumí představit. Zraněná Tereza byla ráda, že má Romana zase vedle sebe, a tak do pomyslné řeky vstoupila podruhé. Ani tentokrát to však neklapalo. Jeho manželka Daniela se svého muže vzdát nechtěla. Dělala vše proto, aby byl Roman více s nimi než s Terezou. Dokonce ho jednou v autě svedla, o čemž se Tereza hned nedozvěděla.

Neustálé hádky a výčitky nakonec vyústily v krach vztahu. Tereza byla ze vztahu s Romanem natolik vyčerpaná, že nakonec, ačkoliv velmi nerada, uznala, že společnou cestou jít nemůžou. Konec vztahu mezi Romanem Šámalem a Terezou Jordánovou byl koncem jeho dějové linky herce Lukáše Jůzy. Zatímco se Šámal vrátil ke své rodině, na Terezu čekalo štěstí v podobě vztahu a později i svatby a společného života s kolegou Davidem.

Lukáš Jůza už v Ulici nehraje

Herec Lukáš Jůza, kterého můžete pravidelně vídat na divadelních prknech, už v Ulici nehraje. Oklikou se však jednu dobu dostal k psaní scénářů pro tento seriál. Diváky by mohlo zajímat, že tento herec oslaví 3. dubna své 43. narozeniny. Gratulujeme!

 

Zdroj: