Novinky, které možná oceníte tento víkend na Netflixu

Novinky, které možná oceníte tento víkend na Netflixu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Zajímavý může být remake korejského akčního thrilleru, tentokrát ve francouzském provedení, a nový korejský seriál, který je natočený přímo pro streamovací platformu a je plný mladých delikventů.

Bez přestání

  • Francie, 2022, akční thriller

Původně korejský thriller z roku 2014 se dočkal nového kabátu. Původní film měl slušný úspěch a můžeme doufat, že i francouzská verze by mohla být zajímavá.

Film je o detektivovi, který nemá své nejlepší životní období. Zemřela mu matka a má před sebou zařizování pohřbu a dalších nutností spojených s posledním rozloučením. Navíc probíhá vyšetřování vnitřního oddělení, které přišlo na stopu úplatkům, které policisté brali od místních podnikatelů.

A aby toho nebylo málo, ještě cesto srazí chodce. Nehoda má fatální následky a detektivovi začínají další problémy. Předně se musí zbavit těla a stop po nehodě v podobě velkého tratoliště krve. Jako policista má dostatek znalostí, aby to zvládl.

Jenže řetězec unáhlených rozhodnutí a jejich následků se vrší a vznikají další problémy. V okamžiku, kdy muž obdrží telefonát od anonyma, který mu vyhrožuje, že jeho zločin viděl a může ho udat, je detektiv vystaven životní zkoušce.

Děj filmu nabízí napětí a plno zvratů, za kterými stojí nevyzpytatelné náhody.

Hrají: Franck Gastambide (na úvodní fotografii), Simon Abkarian, Michaël Abiteboul, Tracy Gotoaz

Spravedlnost pro mladistvé

  • Jižní Korea, 2022, 10 epizod ze soudního prostředí

Seriál je ze života mladé soudkyně, která je pověstná nekompromisním postojem a velice přísným přístupem k mladistvým delikventům. Když je jmenovaná soudkyní pro mladistvé, nevěstí to pro mladé kriminálníky nic dobrého.

Shim-Eun-Seok je považovaná za elitní soudkyni s chladnou a odtažitou osobností. Práce u soudu pro mladistvé ale začne její drsný přístup k trestání mladých lidí měnit a začne jejich jednání vnímat jinak s vědomím, že za jejich problémy mohou dospělí a celá společnost.

 

Zdroj:

Zdroj článku:
  • www.media.netflix.com