Miloš skáče, jak Eva píská. Jsou všichni chlapi z Ulice takoví?

Miloš skáče, jak Eva píská. Jsou všichni chlapi z Ulice takoví?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Miloš, ačkoliv zpočátku nepatřil mezi největší oblíbence, a dokonce si uměl i dupnout a zařvat, v poslední době hodně pookřál, respektive Eva už si ho zpracovala. Celkem nedávno mu jen oznámila, že v práci dala výpověď, aby se mohla o svého pracujícího muže lépe postarat, uklízet, vařit mu a starat se o Miloška. A ono to prošlo. 

Eva poskytla Aničce lekci, jak zpracovat chlapa

Už se zdálo, že se Eva s Aničkou na život a na smrt pohádají a přestanou spolu mluvit. S naditějším peněžním účtem totiž Eva pochytila nové móresy, které se však Aničce ani za mák nelíbily. Úplně bezdůvodně například v krámku sprdla Šárku za to, že jí přinesla nekvalitní víno.

Spíše se však ztrapnila, protože název vína dokonce ani neuměla vyslovit. Potom se Evina vzpamatovala a Aničce a Šárce se šla za svoje nevkusné chování omluvit. Ovšem tím její změna neskončila. Kromě toho, že teď Eva nosí drahé norkové kožichy, se jí také nechce vůbec pracovat. Už jen vymyslet, jak to na Miloše navléct, aby souhlasil. Eva nelenila.

Vytáhla Miloše na jedno do hospody a pozvala tam i Aničku, aby jako pokecali o tom, co je doma nového a tak. Jenže od začátku to byl její velký plán na zpracování Miloše. Anička byla svědkem lekce, jak zpracovat chlapa za pár chvilek. Nejdříve ze všeho Eva Miloše seřvala za to, když si dovolil zajímat se o van Ruyterovy.

Potom nechala Miloše, ať se zamotá ve svých vlastních výmluvách a odskočí si na záchod. Pak své dílo dokonala, když mu a Aničce ledabyle řekla, že dala výpověď. Už jen stačilo naznačit, že si práci jako hledat bude, ale nebude to hned. Mezitím si odpočine, což si samozřejmě zaslouží, a hlavně se bude starat o Milošův komfort, kterého se mu podle jejich slov dosud nemohlo dostávat. 

Co měl na to Miloš jako říct, když svědkem toho byla Anička? Nechtěl vypadat, že své po nocích pracující ženě nedopřeje ani chvíli oddechu, a proto souhlasil. Doufal však, že s hledáním práce si Eva přece jen pospíší.

Anička s Ulice
Zdroj: TV Nova | Anička s Ulice

Kteří chlapi v Ulici ještě na slovo poslouchají své drahé polovičky? 

A my se ptáme, jsou všichni chlapi v Ulici takoví moulové, že si musí od žen nechat diktovat, co, jak a kdy mají dělat? Kromě Miloše Knoblocha, který se své ženy Evy i chvílemi bojí, jsou některá témata tabu i pro Vítka Klímu. Ten ví, že nebezpečné slovo u nich doma je Gita.

To by s ním Iva nejspíš nějakou dobu zase nemluvila. Velmi typickým moulou je pak Lumír. Neustále má vedle sebe někoho, kdo mu říká, co má dělat. Velmi dobře s ním manipuluje jeho vlastní matka a hodně dá také na Ingrid. A „zmoulovatěl“ také Radek Mastný.

Ten sice náporu Mileny Pumrové ještě sem tam zdárně odolává, i tak už se ale přistihl u toho, že některé věci udělá přesně tak, jak Milena říká, jen aby se vyhnul pozdější hádce. Kam až to ti chlapi z Ulice dopracovali? 

Zdroj článku:
  • Autorský text