Jiřího Štrébla, představitele Miloše Knoblocha z Ulice, napadl neznámý muž

Jiřího Štrébla, představitele Miloše Knoblocha z Ulice, napadl neznámý muž
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Kvůli tomu, co mají napsáno ve scénářích, herci Ulice riskují i život. Své o tom ví Jiří Štrébl, který se nechal slyšet, že ho kvůli prudérnosti Miloše v Ulici napadl neznámý muž na záchodě v kavárně. No věřili byste tomu?!

Jednu dobu pil Miloš Knobloch divákům krev

O oblíbenosti Ulice svědčí výlevy jejich skalních fanoušků na sociálních sítích i na internetu obecně. Jako herec je Jiří Štrébl zvyklý na lecjakou kritiku, avšak fakt, že ho někdo kvůli roli přepadne na záchodech v kavárně, by ho nikdy nenapadl. Stalo se to v době, když se Miloš Knobloch choval velmi nehezky ke své nevlastní dceři Emě.

V té době začal žít s její matkou a na Emu byl nepřiměřeně přísný. Byl arogantní, na vše měl svůj názor, který jako jediný uznával. Ema to navíc v té době vůbec neměla lehké, protože musela opustit Liškovy a začít bydlet se svou biologickou mámou. Tu by i snesla, ale Miloše a jeho moudra zkrátka vydýchat nemohla.

A za tento scénář to herec Jiří Štrébl pěkně schytal. Jeden divák herce náhodou potkal v kavárně. Když pak šel herec na záchod, on ho následoval, napadl ho a o studené kachličky mu rozbil obočí. Bohužel už herec neobjasnil, zda případ hlásil na policii, nebo to bral jako pochvalu za svůj velmi realistický výkon.

Nicméně toto napadení nebylo jedinou kritikou, kterou musel herec kvůli svému chování k Emě snášet. Na sociálních sítích si přečetl spoustu nadávek a nelibých komentářů. Ale co s tím? Některým náruživým divákům zkrátka nevysvětlíte, že jde jen o roli. 

Herec Jiří Štrébl to za svou roli Miloše Knoblocha pěkně schytal. Divákům se nelíbilo jeho nevrlé chování a také arogantnost. Naštěstí se v průběhu dění mohl vyloupnout ze svého starého naladění a stát se lepším člověkem.

Miloš Knobloch je u diváků velmi oblíbený, zdroj: Tv Nova

Teď už je Miloš Knobloch u diváků velmi oblíbený 

Fakt, že na začátku svého působení v seriálu Ulice upadnete v diváckou nelibost, však ještě neznamená, že později nemusíte být oblíbení. V případě Knoblocha dokonce velmi oblíbení. Jen těžko se hledá konkrétní bod zlomu, kdy u Miloše nastala změna. Stalo se to velmi pozvolna a nenápadně.

Zprvu otravný Miloš Knobloch si našel dobré přátele a změnil své chování. Z nevrlého Knoblocha se stal básničky skládající Miloš, který srší vtipem i pohostinností. Má syna Miloška, kterému se plně věnuje. I přesto, že sem tam složí báseň jiné ženě, miluje svou manželku Emu. A ta si na Miloše v celé jeho kráse už taky zvykla. Bere ho takového, jaký je. A i díky tomuto rozhodnutí to u nich doma klape. 

Jen pro zajímavost, věděli jste, že podobně to za svou roli schytal také herec Tomáš Dastlík? Ten byl jednu dobu ve své roli Martina Maléře drzý na faráře Rybu kvůli tomu, že mu svedl ženu. Jeho hrubé chování k faráři se však nelíbilo jedné divačce v letech, která herce bez okolků přetáhla holí. No vážně!

Zdroje článku: