Postava Miloše Knoblocha z Ulice byla divákům zpočátku krajně nesympatická

Postava Miloše Knoblocha z Ulice byla divákům zpočátku krajně nesympatická
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Rozpaky z Milošových básní už naplno pocítila máma Skyler, Alice a teď naposledy Dita. Miloš Knobloch chtěl dokonce své básničky prosadit na vizitky své firmy, od toho ho však naštěstí pro Vítka odradila jeho žena Eva. 

Na začátku nebyla postava Miloše Knoblocha divákům vůbec sympatická

Když se v Ulici objevil Miloš Knobloch, který navazoval na dějovou linku Evy, divákům nebyla jeho postava vůbec sympatická. Proč? Byl tak trošku svérázný a často zasahoval do výchovných praktik Evy. Její dcera Ema měla z Miloše jednu dobu dokonce strach a Miloš byl také jedním z důvodů, proč nechtěla u své biologické mámy bydlet. Když se v jejím životě její pravá máma znovu objevila, bylo pro Emu velmi těžké si na ni zvyknout. Sama Eva měla co dělat, aby zpřetrhané vazby se svou dcerou znovu obnovila. A právě Miloš jim svým netaktním chováním trošku házel klacky pod nohy.

Zatímco na začátku byl divákům Miloš Knobloch krajně nesympatický, hlavně pro svou hlučnou povahu, později se začal projevovat trošku jinak. Hodně přilnul k Bedřichovi a k Aničce, které bere jako svou vlastní rodinu.

Z Miloše se stal dobrý chlap a skvělý kamarád, Zdroj: Pavel Gwužď/ Nextfoto

Miloš Knobloch se naplno projevil, až když začal skládat básně 

Teprve postupem času začala být povaha Miloše Knoblocha mnohem zajímavější, a to hlavně v době, když se ze svých citů začal vyznávat skrz romantické básně. Komické na jeho postavě je právě spojení tvrdé dřiny a chlapa, který se nemaže s něčím takovým, jako jsou verše a rýmy. A zatímco většina jeho známých si pomáhá od toho, aby byla od Miloše co nejdál, když ho zase chytí básnická slina, Miloš má pocit, že se pro veršování narodil.

Problém má kvůli tomu Eva i Vítek. Eva se musí mít více na pozoru, protože Miloš začne veršovat pokaždé, když vidí hezkou sukni. A Vítek, ten doufá, že se Knoblochovy verše s ideou jejich firmy nikdy neprotnou. 

Zdroj článku:
  • Autorský text