Vítek a jeho vztah s Ditou nekončí

Vítek a jeho vztah s Ditou nekončí
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Vítkovo vídání s Ditou nekončí! Ačkoli už je Vítek nějakou dobu pryč z bývalé práce, jeho přátelský vztah s Ditou nadále pokračuje. Je to však jenom přátelský vztah? Anebo z toho vznikne něco víc?

 

Už nějakou dobu v Ulici sledujeme novou rodinu Klímových. Rodina, která se zpočátku jevila jako zcela spokojená a stabilní, má už také své mouchy. Děti Ivy a Vítka jsou ve věku, který oběma rodičům dává někdy pořádně zabrat. A tak sledujeme, jak se Iva s Vítkem musejí občas nervovat a mezi sebou dohadovat. A to se v posledních dnech pořádně stupňuje, protože mají oba trochu odlišné pohledy na život.

Zatímco Iva má ráda jistoty a snaží se šetřit každou korunu, Vítek se zdá být čím dál větší bohém, chce si užívat života a svobody, chodit si na večeře a nespěchat s hledáním práce. Navíc se mezi ně neustále staví Dita, a to i potom, co se stala již bývalou kolegyní Vítka.   

Je Iva přehnaně žárlivá nebo je její žárlivost oprávněná?

 Hana Baronova alias Iva, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Podle Vítka to Iva hodně přehání se žárlivostí. Ale Iva možná správně tuší, že jeho vztah s Ditou není tak úplně čistě přátelský. Dita je navíc velmi atraktivní a perspektivní žena a oproti ní se Iva možná cítí i trochu méněcenně.

Vítek si zase až tolik neuvědomuje, že zatajování některých okolností jejich vztahu úplně neprospěje a že není zas tak úplně založen na stoprocentní důvěře a upřímnosti.

Pamatujete ještě na tu scénu, kdy se Dita snažila Vítka políbit? Zde se Vítek projevil jako skutečný muž a nedal se zlomit. Ačkoli by možná Ditě rád podlehl. Ovšem Iva nic takového netuší a kdyby to nějakým způsobem věděla, zcela jistě by se jí to nelíbilo a její žárlivost by byla už skutečně oprávněná.  

Co bude s Vítkem a Ditou dál?

Vztah mezi Vítkem a Ditou nadále pokračuje i po jeho odchodu z práce. Dá se ale jejich vztah považovat za čistě přátelský? To zatím asi nikdo z nás nemůže vědět, ale tušit něco můžeme. Pokud jejich vídání bude nadále pokračovat, může se jejich vztah přehoupnout jakkoli.

Jestli to vše rodina Klímových ustojí a Vítek zůstane věrný Ivě, na to si musíme počkat. Možná také Dita zcela zmizí z Vítkova života a vše bude jako dříve. Možná Vítek sežene novou perspektivní práci a Iva již bude spokojená a nebude muset žárlit. Anebo vše bude ještě úplně jinak a Dita pořádně zamíchá kartami... 

 

Zdroj:

autorský text