Ulice: Dita s Marií zažijí šok. Místo sponek do sešívačky najde Dita v šuplíku obří mrtvou krysu a Marie má za krysu svou vlastní dceru

Ulice: Dita s Marií zažijí šok. Místo sponek do sešívačky najde Dita v šuplíku obří mrtvou krysu a Marie má za krysu svou vlastní dceru
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V Ulici se slaví. Tony je o rok starší a Blančino jméno je právě na seznamu v kalendáři. Oba si jistě zaslouží nějaký pěkný dárek nebo srdečné gratulace. A ty přijdou ze všech stran. To Vítek Klíma neslaví ani narozeniny, ani svátek, přesto však v 4164. dílu Ulice najde naprosto nečekané překvapení v šuplíku. I Marie bude obdarována, a to velkým zklamáním.

Kanadský žert v podobě ohromné mrtvé krysy ve Vítkově kancelářském šuplíku není vůbec vtipný. Dita dostane téměř infarkt, když šuplík otevře. Vítkovi začínají docházet souvislosti a dá si pět a pět dohromady. 

Tony slaví narozeniny. První gratulantkou bude Věrka, která Tonyho svým dárkem zaskočí. Daruje mu knihu, která je věnovaná čtyřicátníkům a tomu, co je jako zástupce tohoto věku čeká v dalším desetiletí. Chce mu však nadělit ještě jeden dárek, a to volný večer pro něj a Dominiku. Tony se však úmyslně vymluví na Coolnu a Dominiku obviní z toho, že Věru navedla. Ta však o celé situaci mezi partnery nemá ani ponětí. Tedy, aby neměla ani ponětí, to by nebyla Věra Marečková. 

 
 

Marie blahopřeje Blance, která jí pěkně poděkuje a zároveň se vytasí s otázkou, zda by Marii vadilo, kdyby prodali statek. Marie nevěří svým uším. Tak moc si přála a doufala, že bude statek v těch nejlepších rukou, když ho svěří Blance. A že ho bude moct dále navštěvovat. Marie se tak rozohní, že za sebou práskne dveřmi. Předtím ještě z plna hrdla nahlas a plná emocí řekne Blance, co si o ní myslí.

Marie chce Vlastovi s Amálkou svěřit, jaký podraz na ni Blanka přichystala. Vyslechne však telefon Vlasty, jak se rozněžněle baví s Adrianou, a tak se raději otočí a odejde. Přece jim nebude kazit radost z přípravy cesty do Austrálie.

Blanka si udělá vrbu z Vandy, což není úplně nejvhodnější člověk, kterému by se Blanka měla svěřovat. Samozřejmě, že si Vanda přisadí proti Marii, když má příležitost. Blanka jejím názorům dokonce přitaká. A Marie se zase nemůže bránit. Dalším přívržencem prodeje statku za Mariinými zády je Luděk. Jak bude Blanka reagovat?

 

Zdroj:

  • autorský text