Kissačka Vendy Fialová jako Dita Tálská z Ulice: Co všechno ještě tato krásná blondýnka umí?

Kissačka Vendy Fialová jako Dita Tálská z Ulice: Co všechno ještě tato krásná blondýnka umí?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Sotva co se Vendula Fialová jako postava Dita Tálské objevila v novácké Ulici, hned vyvstaly na povrch spekulace, koho v seriálu svede, nebo komu zamotá hlavu. Není se čemu divit, její vzhled je více než přitažlivý. Rázem se tato krásná blondýnka stala nejvýraznější postavou seriálu.

Co říká Kissačka Vendy Fialová o své postavě Dity Tálské z Ulice? Citoval ji server prozeny.blesk.cz: „Dita je sympatická ženská, která v osobním životě neměla štěstí na správného partnera. Syna Olivera má s ex-manželem ve střídavé péči a snesla by mu modré z nebe. Práce v bance ji baví a je v ní vesměs úspěšná, ale sama sebe si váží dost na to, aby se ozvala, když je něco nefér. Je to parťák, kámoška.“

O tom, že je Vendula Fialová dobrým parťákem i ve skutečnosti, svědčí její oblíbenost coby víkendové moderátorky rádia Kiss. V medailonku děkuje svým fanouškům za přízeň. „Zdravím všechny Kissáky, myslím, že devadesátky vyprodukovali tu nejlepší hudbu a je to splněný sen, že si ji tady společně pustíme každý víkend. Být v týmu s Kissáky bylo mým přáním a děkuju za všechnu vaši podporu a ohlasy."

Kromě toho se umí Vendula Fialová pekelně dobře hýbat. Jedenáct let závodně tančila v souboru TŠ Akcent Ostrava, který získal mnoho prestižních tuzemských i zahraničních ocenění. Dlouhá léta moderovala počasí v pořadu Dobré ráno České televize a působí v několika divadlech. Její psaný projev je neméně kvalitní, píše články pro server Lidovky.cz. 

Rovněž často propůjčuje svůj hlas audioknihám a reklamním spotům. Proto si dokonce pořídila vlastní nahrávací studio. Je hlasem obchodního řetězce Penny Market.  

Její motto zní: „Všechno nakonec dobře dopadne, a když ne, tak to ještě není konec.”

Zdroj: