Filmy se zvířetem v hlavní roli? Následující stojí za zhlédnutí

Filmy se zvířetem v hlavní roli? Následující stojí za zhlédnutí
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Již za chvilku začnou prázdniny, a když máte doma děti, chce to zábavný program, který bude bavit jak rodiče, tak mládež. A filmy se zvířaty jsou vždycky super zábavou, pokud si samozřejmě vyberete ty dobré – tento seznam vám určitě pomůže.

Neuvěřitelná cesta (1993) – 76 %

Co by vám řekli vaši mazlíčci, kdyby uměli mluvit? Tato skupinka (buldok Chance, zlatý retrívr Shadow a kočka Sassy) by vám řekli, že jsou na velkolepém dobrodružství za svou rodinou, která je zdánlivě opustila v San Franciscu. Naštěstí tento chlupatý tým dokáže překonat všechny druhy výzev (mimo jiné rozdráždění dikobrazi a nebezpečné pumy), a to jen, aby se dostal tam, kam patří.

Babe – Geniální prasátko (1995) – 71 %

Kdo by řekl, že příběh prasátka, které chce být ovčáckým psem, se promění v jeden z nejoblíbenějších dětských (a možná i rodinných) filmů na světě? Brilantní scénář, působivá počítačová grafika a znatelná láska k filmu vynesly Babeovi nominaci na Oscara za nejlepší film a mezinárodní uznání u kritiků a rodin. Existuje dokonce několik případů, kdy tento film udělal z masožravých lidí čisté vegetariány.

Můj pes Skip (2000) – 69 %

Mladý Willie by raději zabořil nos do Huckleberryho Finna anebo do jiných literárních klasiků, než aby se mísil s ostatními dětmi, zvláště s tyrany, díky kterým je jeho život velmi komplikovaný. Jeho matka se rozhodne, že je na čase sehnat aspoň čtyřnohého kámoše. Když Willie a jeho nový bígl navážou přátelství, věci se pro mladého chlapce obrátí o 180 stupňů k lepšímu. Neměli byste ale odkládat kapesníčky – emocionálních scén je tu opravdu mnoho.

Doba ledová (2002) – 84 %

2002 začala filmová řada, která se oprávněně stala jednou z nejoblíbenějších ve světě animovaných snímků: Doba ledová. Sid, Manny, Diego a v následujících dílech Ellie, Crash a Eddie jsou postavy, jež budou každému dítěti ihned sympatické. A jejich dobrodružství jsou opravdu všestranné – od zásahu doby ledové, přes velké tání až k dinosaurům a nebezpečným pirátům. A rodiče se nemusí bát, v žádném případě se nejedná o čistě dětský film.

Zdroje článku: