Tajný život mazlíčků (2016): Co dělají naši čtyřnožci, když zrovna nejsme doma?

Tajný život mazlíčků (2016): Co dělají naši čtyřnožci, když zrovna nejsme doma?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Už jste někdy přemýšleli o tom, co zrovna dělají vaši čtyřnozí mazlíčci, když se vzdálíte z jejich dohledu? V tomto animovaném filmu najdete překvapivou, místy až silně komickou odpověď. Pobavíte se!

Je libo klasickou hudbu, miláčku?

Krásná scéna, kdy páníček odchází za prací a doma nechává svého milovaného načechraného bílého psa Leonarda, jemuž právě pouští překrásné tóny klasické hudby. Dveře se zavřou. Pes stiskne tlačítko a něžná klasika se promění na „Booounce!“ od metalové skupiny System of a Down, načež pes začne pořádně pařit a užívá si svůj prostor sám pro sebe. 

Co asi dělají, když nejsme doma?

Scéna popsaná výše je jen malou ukázkou toho, co se děje v prostředí New Yorku, když páníčkové odcházejí od svých čtyřnohých drahoušků.

Odkaz na dílo George Orwella

Vůdce skupiny odhozených zvířat, Snížek, má v angličtině totožné jméno, jako Snowball v knize Zvířecí farma od George Orwella. Oba se shodně zabývají jedním důležitým posláním: nenávidí lidi kvůli jejich odpornému chování ke zvířatům. A také se rozhodli pro své přesvědčení vést revoluci, aby to napravili.

Luxusní výdělek humorného animáku

Film zaznamenal raketový úspěch po celém světě. Rozpočet pro jeho tvorbu se zastavil na hranici 75 miliónů dolarů, ale investice do filmového projektu se jeho tvůrcům rozhodně vyplatila. Tržby v Americe dosáhly necelých 369 miliónů dolarů, celosvětově snímek vydělal dokonce 875 miliónů dolarů. Další peníze se do kapes tvůrců hrnuly z velkého počtu prodaných DVD a Blu-ray, kde film utržil dalších sto miliónů dolarů.

Film Tajný život mazlíčků svým zpracováním osloví nejen dětského diváka, ale pobaví i dospělé, kteří se u jeho sledování dokonale uvolní a odreagují od běžných každodenních starostí.