Diskuze

Nejlepší filmoví a seriáloví prezidenti

Ve světové kinematografii nalezneme několik filmů, kde slavní herci ztvárnili role prezidentů. Zcela jistě je to velmi těžký úkol představovat nejmocnějšího člověka na světě, ale tito herci to zvládli dokonale.
Zpět na celý článek

Ve světové kinematografii nalezneme několik filmů, kde slavní herci ztvárnili role prezidentů. Zcela jistě je to velmi těžký úkol představovat nejmocnějšího člověka na světě, ale tito herci to zvládli dokonale.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Druhá série fantasy seriálu Zaklínač. Kdy se jí dočkáme a na co a koho se těšit?
11.04.2021

Druhá série fantasy seriálu Zaklínač. Kdy se jí dočkáme a na co a koho se těšit?

Tento dobrodružný fantasy seriál s Henrym Cavillem v hlavní roli se dočkal velkého úspěchu a už teď se proto můžeme těšit na dlouho očekávanou...

Co hluboce trápí hvězdu Ordinace v růžové zahradě 2 Petra Štěpánka
18.05.2021

Co hluboce trápí hvězdu Ordinace v růžové zahradě 2 Petra Štěpánka

V Ordinaci v růžové zahradě hraje docenta Eduarda Valšíka. Je vynikajícím lékařem a operatérem, který dokázal mnoha pacientům zachránit život....

Jak jsem poznal vaši matku dostane definitivně sequel: Jak jsem poznal vašeho otce doopravdy bude
29.04.2021

Jak jsem poznal vaši matku dostane definitivně sequel: Jak jsem poznal vašeho otce doopravdy bude

Téměř nikdo tomu už nevěřil, ale teď je vše jasné: Spin-off sitcomu „Jak jsem poznal vaši matku“ se opravdu blíží. V novém seriálu „Jak jsem poznal...

Páté pokračování akčňáku Indiana Jones bude už definitivně poslední. S kým Harrison Ford odmítl natáčet
16.01.2021

Páté pokračování akčňáku Indiana Jones bude už definitivně poslední. S kým Harrison Ford odmítl natáčet

Ať tomu chceme věřit, nebo ne, Kathleen Kennedy, prezidentka Lucasfilmu prohlásila, že páté pokračování filmu o legendárním dobrodružném hrdinovi...

Už skoro 30 let není mezi námi, ale stále patří k největším a nejpopulárnějším hercům: Vincent Price
21.08.2021

Už skoro 30 let není mezi námi, ale stále patří k největším a nejpopulárnějším hercům: Vincent Price

Kdyby to bylo biologicky možné, bylo by Vincentu Priceovi již své 110 let. Vysoký herec s markantním hlasem byl v 60., 70. a 80. letech ten herec...

„Avengers: Endgame“ není opravdovým koncem – „Eternals“ se blíží a toto jsou noví hrdinové
12.09.2021

„Avengers: Endgame“ není opravdovým koncem – „Eternals“ se blíží a toto jsou noví hrdinové

Nový marvelovský blockbuster „Eternals“ přímo navazuje na události z „Avengers: Endgame“, a to s deseti novými hrdiny. Kdo to bude a jací herci se...

Rozmary bohatých bělochů a dovolená za všechny prachy, Bílý lotos si nebere servítky
11.09.2021

Rozmary bohatých bělochů a dovolená za všechny prachy, Bílý lotos si nebere servítky

Normální skupinka typických turistů? Ani zdaleka. Účastníci zájezdu z HBO řeší krize méněcennosti, příjmové nerovnosti i negativní aspekty...

Co zatím víme o Stranger Things 4?
20.09.2021

Co zatím víme o Stranger Things 4?

Stranger Things jsou fenoménem poslední doby a není proto divu, že čekání na čtvrtou sérii je pro fanoušky nekonečné. Dnes už je zřejmé, že nové...

Zemřel slovenský herec, bavič, zpěvák a spisovatel Milan Lasica
20.07.2021

Zemřel slovenský herec, bavič, zpěvák a spisovatel Milan Lasica

V neděli svou životní pouť ukončil náhle a nečekaně humorista a manžel známé slovenské herečky a diplomatky Magdy Vášáryové, Milan Lasica. Bylo mu...

Nejsledovanější pořady letošního Silvestra – na vrcholu byly po novoročním přípitku Televizní noviny
04.01.2021

Nejsledovanější pořady letošního Silvestra – na vrcholu byly po novoročním přípitku Televizní noviny

Silvestrovským pořadům letos stoupla sledovanost především kvůli opatřením, kdy většina lidí raději zůstala doma s rodinou. Podívejte se, čím...

Diskutujte

Nejnovější diskutované