Diskuze
Novinky ze ZOO: Danuše v slzách. Copak kvůli paličatosti Petra bude její další vnouče bez babičky?
Novinky ze ZOO: Danuše v slzách. Copak kvůli paličatosti Petra bude její další vnouče bez babičky?
Možná jste zmeškali
Ulice: Tomáš Matonoha si postavu Pepana oblíbil. Seriál chválí, ale změnil by jednu věc
Bojte se, obyvatelé Ulice, neboť Pepan je zpět a má velké podnikatelské plány. Jak už to tak bývá, přijede na chvíli, zdrží se celou věčnost. Jistě...
Kvíz pro milovníky českých filmů: Který herec si zahrál v…? Jen opravdoví znalci odpoví správně
Česká filmová scéna má bohatou historii, během které vyprodukovala celou řadu povedených a úspěšných filmů a seriálů. Výraznou měrou se na tom...
Comeback v Ulici: Po letech se na místo činu vrací svérázný Pepan
Pepan je zpátky a má ambiciózní podnikatelské plány, jimiž Lumírovi i Kaštanovi doslova vyrazí dech. Postava z dávné minulosti je jednou z mnoha,...
KVÍZ: Pamatujete si děj Pelíšků, Marečku, podejte mi pero nebo Básníků? Ověřte si, zda jste machři na českou klasiku
Filmy jako Pelíšky, Marečku, podejte mi pero! nebo Jak svět přichází o básníky se právem označují za českou filmovou klasiku. Téměř každý občan...
Zítra v ZOO: Nickův risk má skutečně děsivou dohru
Riky se sám topí v problémech s láskou, ale Michalovi pomohl s mámou. Adam si byl obhlédnout Leonu a její kurzy jógy. Blažek se chystá na soud s...
Ulice: Evženův vztah ustál krizi, jeho představitel je na tom hůř. S partnerkou se rozešel tajně
Oblíbený herec Martin Finger, známý jako Evžen z Ulice, si své soukromí střežit umí. To, že se před rokem rozešel s partnerkou, vyplulo na povrch...
Jak dnes žije Roman Čada z filmu Můj brácha má prima bráchu: „Prcek“ se aktivně zajímá o politické dění v naší zemi
Hrál po boku těch nejslavnějších českých hvězd, na natáčení ho vozili třeba i s Vladimírem Menšíkem, ale popularita se mu moc nezamlouvala. Na...
Jedna rodina: Libor obléhá Vildův byt. Filip se bál zbytečně, Ester a jeho syn si padli do oka
Aneta ráno odhrnula závěs a uviděla Libora. O chvíli později si už nebyla jistá, zda se jí to nezdálo. Nakonec všechno přijela vyřešit Maruščina...
Zítra v Ulici: V úterý Mário zahání žal rapem a Blanka bojuje proti pomluvám
Martina se bála, že Mário v jejím bytě něco vyvede. V tom se tedy nemýlila. S příšerným nepořádkem se to má ale trochu jinak, než jak to vypadá na...
Kvíz: S tebou mě baví svět, zimní komedie, která zůstala v rodinném srdci navždy
Tuto klasiku od režisérky Marie Poledňákové viděl snad každý. A kdo ne, měl by to napravit. Jedná se o rodinnou komedii, která se zapsala do srdcí...