Diskuze
Zítra v Ulici: V úterý už Prokop Sonino divadýlko nespolkne a Blanka krásně seřve Vlastičku
Zítra v Ulici: V úterý už Prokop Sonino divadýlko nespolkne a Blanka krásně seřve Vlastičku
Možná jste zmeškali
Ulice: Mário ohromil diváky. Hudbu k jeho „Cejchu“ složil člen Support Lesbiens
Mário v Ulici nepatří k nejoblíbenějším postavám. Mnozí diváci kritizují jeho nevyzrálost, zabedněnost, obligátní kšiltovku i hudební vkus a...
KVÍZ: Jen málokdo dá víc než 7 z 10 v kvízu o seriálu Vlak dětství a naděje (1985). Patříš mezi ně?
Krásně zpracovaný seriál o nelehké době. Diváci mohou sledovat ústřední linku kolem rodiny Anny Urbanové, malého děvčátka a Josefa Pumplmě. Děj se...
KVÍZ: AZ-kvíz vám těmito 10 náročnými otázkami zamotá hlavu. Schválně si to zkuste
Na gauči před televizí je každý machr, ale jak by si člověk vedl coby soutěžící přímo v televizním studiu, kde nervy a čas pracují proti němu… To...
Kvíz: Bylo nás pět. Ověřte si, zda si vzpomínáte na dobrodružství Péti Bajzy a jeho kamarádů
Humoristický román Bylo nás pět patří do zlatého fondu české literatury a jeho popularita neutuchá ani po osmdesáti letech od jeho prvního vydání....
Skvělý český herec promluvil o divadle, slepicích a o tom, proč se Češi musí vzpamatovat
O herectví nesnil. Chtěl být myslivec. To se mu sice nesplnilo, ale stal se nakonec farmářem. Celá vesnice se válela smíchy, když se šel zeptat na...
Z gauče do haly. StarDance zkouší, jestli Vás má pořád v hrsti
Po tiskové konferenci České televize je už jasné, co všechno diváky čeká s příchodem podzimu. Kromě několika nových seriálů, které alespoň z...
Když jsem poprvé viděla Discopříběh, můj život se obrátil naruby. Vdala jsem se přesně podle scénáře
Já jsem si šla s kamarádkami užít jen obyčejné odpoledne, ale Discopříběh mi nečekaně obrátil život vzhůru nohama. A vůbec netuším, jestli za to...
Ze zákulisí Ulice: V maskérně udělali z Martiny Randové bílou paní kvůli dramatické scéně
Martina Randová, z nekonečného seriálu Ulice známá jako Kateřina Dubovská, popsala pocity své postavy a důvody toho, že odkládala operaci žlučníku...
Tento herec byl mistrem dramatických rolí. Okouzlil svým podmanivým hlasem a temperamentem
Herec, který byl původně tanečníkem, vystudoval DAMU a stal se dokonce nejmladším členem činohry Národního divadla. Jana Třísku si musí z českých...
Zítra v ZOO: První den po návratu a už je dusno. Vztahy na bodu mrazu
Karel a Gábina už se vzpamatovali ze šoku, že Marka odvedla policie, ale naštěstí byl Chodur poslem dobrých zpráv a ohlásil Markův návrat. Jinde se...