Diskuze

Zítra v Ulici: V úterý už Prokop Sonino divadýlko nespolkne a Blanka krásně seřve Vlastičku

Zítra v Ulici: V úterý už Prokop Sonino divadýlko nespolkne a Blanka krásně seřve Vlastičku
Mezi Soňou a Prokopem je to napjaté kvůli sporu ohledně Erika. Prokop si zřejmě začíná uvědomovat více věcí, protože už manipulátorce Čechové nezbaští ani její falešné slzy. Mezitím Vlasta dál provokuje Blanku, ale tentokrát to přežene a dočká se ostré reakce.
Zpět na celý článek

Mezi Soňou a Prokopem je to napjaté kvůli sporu ohledně Erika. Prokop si zřejmě začíná uvědomovat více věcí, protože už manipulátorce Čechové nezbaští ani její falešné slzy. Mezitím Vlasta dál provokuje Blanku, ale tentokrát to přežene a dočká se ostré reakce.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Ulice: Mário ohromil diváky. Hudbu k jeho „Cejchu“ složil člen Support Lesbiens
06.05.2025

Ulice: Mário ohromil diváky. Hudbu k jeho „Cejchu“ složil člen Support Lesbiens

Mário v Ulici nepatří k nejoblíbenějším postavám. Mnozí diváci kritizují jeho nevyzrálost, zabedněnost, obligátní kšiltovku i hudební vkus a...

KVÍZ: Jen málokdo dá víc než 7 z 10 v kvízu o seriálu Vlak dětství a naděje (1985). Patříš mezi ně?
24.06.2025

KVÍZ: Jen málokdo dá víc než 7 z 10 v kvízu o seriálu Vlak dětství a naděje (1985). Patříš mezi ně?

Krásně zpracovaný seriál o nelehké době. Diváci mohou sledovat ústřední linku kolem rodiny Anny Urbanové, malého děvčátka a Josefa Pumplmě. Děj se...

KVÍZ: AZ-kvíz vám těmito 10 náročnými otázkami zamotá hlavu. Schválně si to zkuste
30.06.2025

KVÍZ: AZ-kvíz vám těmito 10 náročnými otázkami zamotá hlavu. Schválně si to zkuste

Na gauči před televizí je každý machr, ale jak by si člověk vedl coby soutěžící přímo v televizním studiu, kde nervy a čas pracují proti němu… To...

Kvíz: Bylo nás pět. Ověřte si, zda si vzpomínáte na dobrodružství Péti Bajzy a jeho kamarádů
26.04.2025

Kvíz: Bylo nás pět. Ověřte si, zda si vzpomínáte na dobrodružství Péti Bajzy a jeho kamarádů

Humoristický román Bylo nás pět patří do zlatého fondu české literatury a jeho popularita neutuchá ani po osmdesáti letech od jeho prvního vydání....

Skvělý český herec promluvil o divadle, slepicích a o tom, proč se Češi musí vzpamatovat
18.08.2025

Skvělý český herec promluvil o divadle, slepicích a o tom, proč se Češi musí vzpamatovat

O herectví nesnil. Chtěl být myslivec. To se mu sice nesplnilo, ale stal se nakonec farmářem. Celá vesnice se válela smíchy, když se šel zeptat na...

Z gauče do haly. StarDance zkouší, jestli Vás má pořád v hrsti
31.07.2025

Z gauče do haly. StarDance zkouší, jestli Vás má pořád v hrsti

Po tiskové konferenci České televize je už jasné, co všechno diváky čeká s příchodem podzimu. Kromě několika nových seriálů, které alespoň z...

Když jsem poprvé viděla Discopříběh, můj život se obrátil naruby. Vdala jsem se přesně podle scénáře
07.05.2025

Když jsem poprvé viděla Discopříběh, můj život se obrátil naruby. Vdala jsem se přesně podle scénáře

Já jsem si šla s kamarádkami užít jen obyčejné odpoledne, ale Discopříběh mi nečekaně obrátil život vzhůru nohama. A vůbec netuším, jestli za to...

Ze zákulisí Ulice: V maskérně udělali z Martiny Randové bílou paní kvůli dramatické scéně
09.05.2025

Ze zákulisí Ulice: V maskérně udělali z Martiny Randové bílou paní kvůli dramatické scéně

Martina Randová, z nekonečného seriálu Ulice známá jako Kateřina Dubovská, popsala pocity své postavy a důvody toho, že odkládala operaci žlučníku...

Tento herec byl mistrem dramatických rolí. Okouzlil svým podmanivým hlasem a temperamentem
01.06.2025

Tento herec byl mistrem dramatických rolí. Okouzlil svým podmanivým hlasem a temperamentem

Herec, který byl původně tanečníkem, vystudoval DAMU a stal se dokonce nejmladším členem činohry Národního divadla. Jana Třísku si musí z českých...

Zítra v ZOO: První den po návratu a už je dusno. Vztahy na bodu mrazu
26.06.2025

Zítra v ZOO: První den po návratu a už je dusno. Vztahy na bodu mrazu

Karel a Gábina už se vzpamatovali ze šoku, že Marka odvedla policie, ale naštěstí byl Chodur poslem dobrých zpráv a ohlásil Markův návrat. Jinde se...