Streamovací služby se perou o novou bondovku Není čas zemřít

Streamovací služby se perou o novou bondovku Není čas zemřít
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Nejnovější díl Jamese Bonda Není čas zemřít se měl premiérově objevit v kinech již v dubnu letošního roku. Jak už to tak někdy bývá, kvůli pandemii koronaviru a uzavření kin, se premiéra odložila. Kde ji teď uvidíte nejdříve?

Uvidíme premiéru nového Jamese Bonda poprvé z domova?

Pandemie koronaviru zapříčinila i to, že se premiéry filmů odkládají. Nejinak tomu je i v případě Jamese Bonda. O nový díl Není čas zemřít se nyní perou streamovací služby. Na které premiéru tohoto hitu uvidíme? Možností je několik.

  • Netflix,
  • Apple TV+,
  • Amazon Prime Video,
  • Rakuten TV,
  • a další.

Streamovacích služeb je hned několik a vypadá to, že se nyní jedná o dvě nejoblíbenější a nejúspěšnější, a to Netflix a Apple TV+. Částka za práva k vysílání premiéry nového Bonda je však astronomická a možná bude premiéra filmu až v roce 2021.

Příběh dílu Není čas zemřít

James Bond zaslouženě odpočívá, jenže odpočinek mu brzy překazí jeho přítel ze CIA. Odpočinku si tak neužije a vydá se zachránit vědce, kterého unesli. A nebude to vůbec nic jednoduchého. V hlavní roli Jamese Bonda se opakovaně objeví Daniel Craig.

Zajímavosti ze světa Jamese Bonda

Věděli jste, že postava Jamese Bonda byla vytvořena již v roce 1952 a během všech dílů se vystřídalo hned několik herců. Kromě posledního Daniela Craiga jste v roli agenta 007 mohli vidět Pierce Brosnana, Timothy Daltona, Seana Conneryho, Geroge Lazenbyho a v neposlední řadě i Rogera Mooreho, který má na svém kontě nejvíce filmů a to celkem sedm.

První díl se Seanem Connerym měl premiéru v roce 1962, celkem bylo natočeno 25 dílů, a to i s tím posledním s názvem Není čas zemřít. Zajímavostí je, že nejvyšší tržby, a to přes miliardu dolarů, měl díl třiadvacátý s názvem Skyfall. V tomto snímku se také objevil Daniel Craig.

Bude to již poslední akce agenta 007, nebo se dočkáme ještě nějaké další?