Po čem muži touží aneb ženy to mají vždycky jednodušší

Po čem muži touží aneb ženy to mají vždycky jednodušší
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ženská to má ve všech ohledech vždycky jednodušší. To si myslí i Karel Král, když dostane výpověď a na jeho místo nastoupí žena. Jako správný chlap se na tohle ponížení pěkně opil, ale ráno ho překvapilo něco jiného, než obrovská kocovina.

Hvězdně obsazená komedie Rudolfa Havlíka je ta pravá oddechovka pro sobotní večer. 

Karel Král v podání Jiřího Langmajera pracuje jako šéfredaktor časopisu Playboy. Je tak trochu cynik, libuje si v sarkasmu, je to elegán a dobře vypadá, nejspíš proto nemá o milenky nouzi. Trable má však v kariéře, kdy začnou tržby z prodeje časopisu rapidně klesat, za což samozřejmě nese vinu právě šéfredaktor.

Karel dostane výpověď a na jeho místo dosadí novou redaktorku Leonu v podání Táni Pauhofové. S tím se Karel neumí srovnat a tak okamžitě telefonuje kamarádovi Čestmírovi, kterého ztvárnil Matěj Hádek a jdou spolu žal zapít do hospody. 

V alkoholovém opojení navštíví vědmu a vysloví přání, že by se nejraději stal ženou, protože ty to mají v životě stokrát jednodušší než muži, a to ve všech ohledech. 

No a ráno se ve vaně místo Jiřího Langmajera už probudí Anna Polívková. Probudí ji Karlova dcera, která přišla za tátou a myslí si, že jde o jednu z tátových milenek. 

Karel se snaží zjistit co se vlastně stalo a jak se může stát zpátky mužem. Zjistí totiž, že být ženou není vůbec tak jednoduché, jak si myslel. Ráno učesat, namalovat, obléct si punčochy, oholit si nohy no a ještě k tomu jsou na všech záchodcích vždycky fronty. 

Všechny své nové problémy konzultuje s kamarádem Čestmírem, kterého jeho zvědavost také dostane do problémů, když je Čestmírova partnerka přistihne, jak Čestmír zkouší pevnost Karlových ňader.

Komické eskapády, příjemná hudba, kostýmy i výprava. Taková je komedie Po čem muži touží. Snímku dáváme 7/10, a to kvůli celkovému námětu. Čeští tvůrci se nechali inspirovat mnoha jinými filmy na stejný princip ze zámoří, i proto se mohlo očekávat, že snímek příliš úspěšný nebude. Opak je ale pravdou, vcelku ohraný námět vylepšil dobrý scénář a režie.

Tak rozbalte popcorn, vezměte si něco dobrého k pití a zabalte se do deky.