I přes velké pracovní nasazení si celebrity najdou čas na lásku, a tak mnoha slavným doma vyrostly jejich slušné kopie

I přes velké pracovní nasazení si celebrity najdou čas na lásku, a tak mnoha slavným doma vyrostly jejich slušné kopie
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Vypadá to, že děti slavných to mají mnohem jednodušší než ty ostatní, ale bude to spíš naopak a pokud se rozhodnou pro stejnou kariéru, celý život je bude pronásledovat srovnávání z jejich slavnými rodiči.

Goldie Hawn je známá nejen jako skvělá herečka minulých let, ale stránky časopisů plní i jako žena, která se umí i přes pokročilý věk udržovat ve skvělé fyzické formě a nikdy nemá špatnou náladu. Své blond vlasy a okouzlující šarm a talent po ní zdědila její dcera Kate Hudson.

Když lidé potkávají nestárnoucí Reese Witherspoon s její dcerou Avou, jsou šokovaní, jak moc jsou si ženy podobné. Reese nejspíš našla způsob, jak zastavit čas, a tak ve dvojici s dcerou by spíš člověk hádal, že to jsou sestry. Ava se do herectví moc nehrne, protože nechce být jen dcerou herečky, ale má úspěch v modelingu a je velice umělecky nadaná.

Jude Law je idolem mnoha žen a jeho pohledu jen málo žen dokázalo odolat. Kromě herectví se proslavil i seznamem žen, kterým zlomil srdce a také tím, že byl přistižený při činu s chůvou svých dětí. Andělský nevinný pohled po něm zdědil nejstarší syn Rafferty.

Rumen Willis rozhodně nezapře ani jednoho z rodičů. Pokud si představíte její matku Demi Moore z dob, kdy se ještě nesnažila zpomalit proces stárnutí, podobá je tam velká. Rumen má to štěstí a zdědila po matce krásnou mléčnou a hladkou pleť, kterou je herečka proslulá.

Susan Sarandon a Eva Amurri Martino svou podobu dokázaly prodat i v Hollywoodu, kde si dcera několikrát zahrála matčinu mladší verzi.

Supermodelka Cindy Crawford svou krásou těšila svět mnoho let a stále patří k velice žádaným tvářím modelingu. Štafetu už pomalu předává dceři. Kaia Gerber má matčiny výrazné rysy, krásné vlasy a dlouhé nohy a ve světě módy už o sobě nechává slyšet.

Dcera Meryl Streep to rozhodně nebude mít ve filmovém světě jednoduché. Její matka nasadila laťku hodně vysoko. Mamie Gumer zdědila po matce vlasy, výrazný nos a upřímný úsměv, který zahřeje na duši. Ve filmu už si spolu zahrály jako matka a dcera.

Pokud si najdete některou ze starších fotek Toma Hankse ze začátku herecké kariéry, jeho syn Colin po otci zdědil tvar obličeje, vlasy, úsměv a rty. A po otci má také malé, ale velice vlídné oči. Oba mají podobný smysl pro humor, tak se občas vydají do společnosti stejně oblečení. Ve filmu už si spolu zahráli jako otec a syn, i když Colin nadšený nebyl.