Nejlepší policejní komedie všech dob – ve kterých filmech se objevují vtipní strážci zákona

Nejlepší policejní komedie všech dob – ve kterých filmech se objevují vtipní strážci zákona
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
I když by to tak být nemělo, tak policisté byli, jsou a asi i nejspíš budou terčem posměchů a vtipů. Pořád je mezi lidmi ale hodně těch, kteří tuto profesi uznávají a váží si jí. Ze kterých známých komedií si tyto muže pamatujete?

Jump Street

Americký film z roku 2012. Dva spolužáci z policejní školy tvoří tým, jejich úkolem je pracovat na střední škole v utajení. Jsou to mladící, kteří mezi ostatní bez problému zapadnou. Komedie se stala oblíbenou, proto jsme se o 2 roky později dočkali pokračování. No, kdo by nechtěl vidět herce Channinga Tatuma v policejním?

Křižovatka smrti – 1998

Známý Jackie Chan a Chrus Tucker tvoří záchranný tým. Jeden z nich byl nasazen na případ únosu dcery čínského velvyslance, druhý se ale chce přidat a také se na pátrání podílet. Čeká je velké dobrodružství, šílené honičky a spousta zábavy.

Jednotka příliš rychlého nasazení

Britský humor a bizarní zápletky. Hlavním hrdinou je seržant Nicholas Angel, díky kterému ostatní vypadali jako amatéři, proto musel být přeložen do malého města Sandford. Ze začátku to vypadá, že se v tom městě nic neděje, ale brzy se vše otočí.

Bezvadná Policejní akademie

V nejmenovaném americkém městě je založena nová policejní škola. Zájemci jsou opravdu netradiční, snaží se kdokoli. Mezi diváky velmi oblíbená komedie plná humoru, u které se nepřestanete smát. V příštím roce se dokonce můžeme těšit na 8. díl.

2010 – Benga v záloze

Jiný úhel pohledu. Většina filmů se zabývá policisty v terénu. Jak ale pracují ti v kanceláři? Hlavními hrdiny jsou 2 policisté, kteří právě v kanceláři pracují, nikoho moc nezajímají do té doby, než začnou pátrat v terénu. Dostanou se na stopu rozsáhlého spiknutí.

Mizerové

V hlavní roli Martin Lawrence a Will Smith. Jedná se o sehraný tým, na který ale tentokrát čeká velká zápletka. Šéf drogového gangu za sebou nenechává žádné stopy, nýbrž mrtvé svědky. Donašeči ser objeví i v policejních řadách. Posledním svědkem je Julie. Přežije? Bude moci svědčit?

Policajt v Beverly Hills

Hodně vtipů z tohoto filmu už zestárlo, jelikož se jedná o film z 80. let. Černošský detektiv Axel se stane svědkem vraždy svého přítele Mikea. I přes zákaz vměšování se do případu, se Axel vydává na vlastní pěst a hledá pachatele. Jak vše dopadne?