Celebrity, které si pojistily části těla. Kdo si pojistil hlasivky a kdo zadek

Celebrity, které si pojistily části těla. Kdo si pojistil hlasivky a kdo zadek
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Slavné osobnosti si jsou moc dobře vědomy toho, že je jejich tělo živí. Proč si jeho jednotlivé části nenechat pojistit? V případě, že se jim něco stane a nebudou na nějakou dobu moci v kariéře pokračovat, budou stále za vodou. Kdo se stal nejlepším přítelem pojišťoven?

Dolly Parton

Slavná americká country zpěvačka má nezaměnitelný hlas. K jejímu projevu ale také odjakživa neodmyslitelně patří její muší váha, vosí pas a obří ňadra. A právě svá prsa si Parton nechala pojistit. Dohromady si je pojistila na 600 tisíc dolarů.

Daniel Craig

Představitel Jamese Bonda potřebuje být ve skvělé fyzické kondici, aby mohl natáčet další filmové projekty. Co kdyby se mu ale něco stalo? Žádný problém, své tělo si nechal pojistit na částku 9 milionů dolarů.

Julia Roberts

Co by to bylo za Pretty Woman bez jejího charakteristického širokého úsměvu. Člověk ale nikdy neví, co se může stát, a tak se jedna z nejslavnějších hollywoodských hereček současnosti rozhodla, že si svůj úsměv nechá pojistit. Rozhodně netroškařila, pojistka je na 30 milionů dolarů.

J Lo

Jennifer Lopez se i po padesátce stále vyjímá mezi předními světovými divami. Její show jsou plné tanečního a pěveckého zážitku, a nebojí se ani vyzývavého oblečení. Několikrát týdně na své postavě dře ve fitku a výsledek je zkrátka znát. Co kdyby se ale přeci jen něco nepovedlo? Nechala si raději pojistit své pověstné pozadí. Částka je skutečně impozantní – 27 milionů dolarů.

Bruce Springsteen

Když se procházel po Streets of Philadelphia, zřejmě jej napadlo, že by bez svého hlasu byl naprosto nahraný. Proto se dnes jedenasedmdesátiletý zpěvák před lety rozhodnul, že si své hlasivky nechá pojistit, a to na částku 6 milionů dolarů.

Známé tváře dobře vědí, že je jejich těla živí. Za pojistky tedy rozhodně nešetřily.