Nad Bárou s Frantou se stahují mračna, kdežto nad Frantou a Skyler svítí sluníčko

Nad Bárou s Frantou se stahují mračna, kdežto nad Frantou a Skyler svítí sluníčko
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Bára a Franta by prožívali krásné období, kdyby se neobjevila Skyler. Na tu Franta vždycky nadával kvůli její nezodpovědnosti i kvůli tomu, co mu provedla s Chrisem. Jenže teď to vypadá, že ledy roztály. Franta ke Skyler znovu pociťuje sympatie. Bude mít Bára na to, aby se o něj se Skyler přetahovala? 

Společný projekt možná přinese něco víc než jen čas strávený se synem

Skyler se v Česku objevila jako tsunami a dokonale převrátila život Franty a Báry vzhůru nohama. Ti se radovali, že se Bára rozhoupala a studium fotografování v Belgii ukončila. To mimo jiné znamenalo, že mohli více času trávit spolu. Jenže místo toho, aby si užívali jasné oblohy, je tady Skyler, která Frantu vtáhla do svého projektu. To by zase až tak nevadilo, kdyby společný projekt zároveň nerozdýchával jejich vášně a žhavou minulost. Franta se sice dušuje, že by se ke Skyler nikdy nevrátil, ale přece s ní má syna – a to se počítá. 

Bára nakonec na nabídku Skyler kývla a o prázdninách bude s ní, s Frantou, jejich synem a se svou sestrou Anežkou cestovat po Evropě v rámci jejího projektu. Jestli to její vztah s Frantou posílí, nebo spíše oslabí, na to si budou muset diváci počkat na konec prázdnin.

Skyler projevuje o Frantu neobvyklý zájem, Zdroj: TV Nova

Diváci si nemohou nevšimnout, že to mezi Frantou a Skyler znovu jiskří 

Bára není stíhačka, jak by si mohl někdo myslet. Jen má přirozený strach o to, aby si Franta nenašel cestu zpátky ke Skyler, které se nedá upřít, že je po všech stránkách zajímavá. Také diváci si nemohli nevšimnout, že to mezi Frantou a Skyler opět jiskří. Mezi varovné signály patří to, že Franta Skyler začíná před Bárou obhajovat. Nemalou výstrahou by pro Báru mohl být i polibek, který Skyler Frantovi dala a o kterém samozřejmě nic neví. Nicméně Franta se po něm tvářil, jako by k němu předčasně dorazil Ježíšek. Tak uvidíme, jak se ke společné dovolené všichni zúčastnění postaví a jestli se Bára nakonec s Frantou a Skyler nebude cítit jako páté kolo u vozu. 

Zdroj článku:
  • Autorský text