Diskuze

Ulice: Já bych určitě odešla, říká Linda Rybová k Blančině situaci na komoře

Jak se zdá, Komora zubních lékařů ani nepotřebuje Vandu, aby mohla zažívat pořádná dramata. O to nejnovější se postará neškodný fíkus, který Blanka před Vlastičkou označí za Standu. To byla velká chyba, jelikož Hanušková si přezdívku vyloží jako útok na pana Pilného i ji samotnou.
Zpět na celý článek

Jak se zdá, Komora zubních lékařů ani nepotřebuje Vandu, aby mohla zažívat pořádná dramata. O to nejnovější se postará neškodný fíkus, který Blanka před Vlastičkou označí za Standu. To byla velká chyba, jelikož Hanušková si přezdívku vyloží jako útok na pana Pilného i ji samotnou.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Rekordman v počtu hlavních rolí a ikona westernu John Wayne ve filmu El Dorado
08.08.2024

Rekordman v počtu hlavních rolí a ikona westernu John Wayne ve filmu El Dorado

Vůně dálek, širé pláně, každodenní dobrodružství, mužské přátelství a vždy nějaký ten zloduch, kterého je třeba vytrestat. Zatímco někteří vidí...

Drbárna ze Strání – Kamarádi: Petr hrabe seno, Majer kuje pikle a Olí hledá způsob, jak obnovit přátelství s bratrem
12.11.2024

Drbárna ze Strání – Kamarádi: Petr hrabe seno, Majer kuje pikle a Olí hledá způsob, jak obnovit přátelství s bratrem

Ve Stráních to žije. Navzdory nízké aktivitě místního rozhlasu, všechny novinky se po vesnici rozšiřují rychlostí světla. Pavlína doma stále...

Na lovu: Bandita už není k mání. Na premiéru Záhadných případů dorazil s atraktivním doprovodem
13.11.2024

Na lovu: Bandita už není k mání. Na premiéru Záhadných případů dorazil s atraktivním doprovodem

Ještě v létě byl Libor Šimůnek, známý coby Bandita z oblíbené soutěže Na lovu, volný jako pták, ale dnes už ho na společenské akce provází krásná...

Sladký život: Nová romantická letní komedie s Polívkou a Hřebíčkovou
13.07.2024

Sladký život: Nová romantická letní komedie s Polívkou a Hřebíčkovou

Vypadá to, že režiséři si blonďatou Petru Hřebíčkovou hodně oblíbili. Nedávno se objevila v komediích Matka v trapu a Franta Mimozemšťan a už ji...

KVÍZ: Kde domov můj? je soutěž na pohled skromná, ale obtížná. Totéž platí o našem kvízu
29.08.2024

KVÍZ: Kde domov můj? je soutěž na pohled skromná, ale obtížná. Totéž platí o našem kvízu

Televizní soutěž Kde domov můj? možná nevypadá nijak napínavě nebo zvlášť atraktivně, ale dokáže soutěžící pěkně potrápit záludností a složitostí...

Ulice: Tereza Davidovo nadšení ze Singapuru nesdílí. Teď se ukáže, co pro něj znamená
09.10.2024

Ulice: Tereza Davidovo nadšení ze Singapuru nesdílí. Teď se ukáže, co pro něj znamená

I když se Tereza snažila tvářit nadšeně z novinky, kterou jí šťastný David sdělil, očividně má ze stěhování do Singapuru smíšené pocity. Také...

Na Vánoce si připravte hodně jídla a pití, televizní nadílka moc nepotěší
01.12.2024

Na Vánoce si připravte hodně jídla a pití, televizní nadílka moc nepotěší

TV Nova zveřejnila svůj sváteční program, ale není v něm nic, co by stálo za poznámku v kalendáři. Pár starších filmů by možná potěšilo, kdyby je...

Detektivky českých tvůrců byly na výsluní i v dobách normalizace
21.09.2024

Detektivky českých tvůrců byly na výsluní i v dobách normalizace

Filmové příběhy pátrající po zločincích si udržely své diváky i po roce 1968. Aby režisérům nevznikly problémy se schválením natočeného filmu,...

Konečně si splnil sen. Kuba Ryba z Rybiček 48 v Ulici ztvárnil mizerného kuchaře
16.11.2024

Konečně si splnil sen. Kuba Ryba z Rybiček 48 v Ulici ztvárnil mizerného kuchaře

Možnost objevit se v Ulici měl zpěvák Kuba Ryba na svém seznamu přání už řadu let. Teď se mu konečně poštěstilo zahrát si drobnou roli pochybného...

Sezóna návratů v Ulici vzbuzuje touhu po dalších postavách. Chceme zpátky Simču, Jardu i Vasila
16.07.2024

Sezóna návratů v Ulici vzbuzuje touhu po dalších postavách. Chceme zpátky Simču, Jardu i Vasila

Dvacátá sezóna slibuje návrat oblíbenců z rodiny Jordánových. K obrazovkám tak na podzim nalákají Tereza s manželem Davidem, Bára i Tomáš. Diváci...

Diskutujte

Nejnovější diskutované