Co dělá představitel Brightona 27 let od natáčení Chůvy k pohledání? Herectví pověsil na hřebík, u filmu ale zůstal

Co dělá představitel Brightona 27 let od natáčení Chůvy k pohledání? Herectví pověsil na hřebík, u filmu ale zůstal
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Tento seriál z devadesátek jsme milovali. V každém díle bylo tolik humoru, že se člověk pořádně odreagoval a zapomenul na běžné starosti. Poznali byste dnes postavu Brightona? Za pár dnů z něj bude čtyřicátník!

Herec a tanečník

Benjamin David Salisbury, americký herec a tanečník, se narodil 19. října roku 1980. Včera už tedy někdejší dětská hvězda oslavila dokonce čtyřicítku! Dosud je role Brightona jeho nejznámějším počinem, proslavil se díky ní doslova po celém světě. Na své působení v seriálu během let 1993 až 1999 přitom vzpomíná v dobrém.

Čtěte také: Otravná C. C. Babcock z Chůvy k pohledání oslaví šedesátku. Změnila se k nepoznání a dnes vyučuje na univerzitě

Rodák z Minnesoty

Herec se narodil v Minneapolis, v americkém státě Minnesota. Vystudoval American University ve Washingtonu. I když svůj život rozhodně neponechal náhodě a netěžil z úspěchu v dětství, mnoho lidí mu jeho dětský talent stále připomíná. Byl známý tím, že i když kamera nejela, rád obecenstvu představoval své vtípky a taneční vystoupení. Byl to prostě rozený šoumen. Mimo jiné si během dětství vyzkoušel i dabing, když v roce 1996 propůjčil svůj hlas jedné z postav animovaného seriálu The Oz Kids.

Čtěte také: Jak dnes vypadá Maggie Sheffield z Chůvy k pohledání?

Pohybuje se ve filmovém průmyslu

Nakonec se ale rozhodnul, že herectví není přímo jeho šálek kávy. Poté, co vystudoval, pracoval v Hollywoodu. Ne však jako slavná celebrita, ale jako ředitel jednoho z natáčecích studií. Pracuje pro Universal Studios.

Bývalý dětský herec a dnes úspěšný pracovník ve filmových studiích je od roku 2006 ženatý. Se svou ženou Kelly Murkey přivítali do rodiny již 3 potomky – dcera Tanya se narodila v roce 2008, Lillian o rok později a syn James se narodil před sedmi lety.

Čtěte také: Sluha Niles, který si v seriálu Chůva k pohledání střílel ze slečny Babcock, je i 20 let po natáčení stále štramák

Vzpomínáte si ještě dnes na slavnou postavu z oblíbeného seriálu? Fanoušci televizní stanice CBS, kde se seriál Chůva k pohledání vysílal, na jeho herecký výkon nemohou zapomenout.