Otravná C. C. Babcock z Chůvy k pohledání oslaví šedesátku. Změnila se k nepoznání a dnes vyučuje na univerzitě

Otravná C. C. Babcock z Chůvy k pohledání oslaví šedesátku. Změnila se k nepoznání a dnes vyučuje na univerzitě
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Kdo by si ji nepamatoval – postava, která neustále prudila hlavní hrdinku. C. C. Babcock neměl rád nikdo, kdo fandil prostořeké Fran i dětem, o které se starala. Co kdyby náhodou příliš okouzlila jejich tatínka? Tuto postavu hlavní hrdinové pořádně zkoušeli a chystali jí nepříjemná překvapení. Jak ale ve skutečnosti žije její herecká představitelka? Dnes je z ní šarmantní dáma.

Televizní i filmová herečka

Lauren Lane, představitelka té otravné C. C. Babcock, se narodila v americké Oklahomě. Na začátku příštího roku oslaví významné životní jubileum – ano, i nepříjemná C. C. se dočká krásné šedesátky. Lauren ale rozhodně není jen krásnou tváří a herečkou – vystudovala totiž výtvarné umění a konzervatoř. Poté, co studia dokončila, si zahrála v divadelních hrách.

Než zazářila v Chůvě k pohledání, mihla se v několika seriálech – Perry Mason, Hunter a Právo v Los Angeles. Zahrála si i ve filmu Interface z roku 1984.

V Chůvě zazářila

Když se rozhodla, že naskočí do seriálového projektu, psal se rok 1993. Natáčení ji provedlo celými devadesátkami, skončilo až v roce 1999. Tím se proslavila po celém světě. I když nebyla její postava kladná, přesto se zapsala jako velmi charismatická herečka. No jo, ale poté s herectvím sekla.

Dnes je divadelní herečkou a vyučuje na univerzitě

Herectví ve filmech a seriálech nebyl její šálek kávy. Rozhodla se proto, že se bude více věnovat divadlu. Sama také miluje čtení – a divadelní prostor i scénáře jí seděly více. Dnes působí v divadle v texaském Austinu, kde od roku 2000 pravidelně vystupuje.

Kromě své divadelní kariéry se také věnuje práci na univerzitní půdě – vyučuje na Fakultě divadla a tance na texaské státní univerzitě v San Marcos.

Pamatujete si nepříjemnou postavu ze slavného seriálu? Poznali byste ji ještě dnes? Podívejte se do naší galerie!