Seriál ZOO: Existuje možnost, že by se Markéta dozvěděla pravdu o Viky?

Seriál ZOO: Existuje možnost, že by se Markéta dozvěděla pravdu o Viky?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Od první chvíle, co Markéta zjistila, že novou chůvou soudcových dětí bude Viktorie Janečková, dělala vše pro to, aby se jí zbavila. Nedokázala se totiž smířit s tím, že se bude hezká a sebevědomá žena starat o Petrovy děti. Spolu s péčí o děti se pojí častý kontakt s jejím partnerem Petrem Křížem, což se jí vůbec nelíbilo

Cítila se Viktorií ohrožena a hledala způsoby, jak jí uškodit. Většinou se jí nedařilo a často se její činy obrátily proti ní, a nakonec se se skutečností, že jí a soudci Viky ze života nezmizí, musela srovnat. Navíc se její obavy obrátily na jinou ženu – Lady X.

My všichni víme, že Lady X je vlastně Viky, kdo to ale zatím vůbec netuší, je právě Markéta a Petr. A je více než jisté, že jestli nebo spíše až se to Markéta dozví, udělá všechno pro to, aby z této informace vytěžila co nejvíc sama pro sebe. Existuje několik možností, jak by mohla pravdu zjistit. Zaprvé je tady bývalý partner Viky, který ví, že Viktorie žádnou sestru nemá. Druhou možností je soukromý detektiv, kterého si Markéta před časem najala, aby hlídal Alex. Tomu se totiž nakonec také podařilo zjistit pravdu, ale Markéta už ho ke své vlastnil smůle odmítla poslouchat. No a pak zbývá ještě síla náhody.

Je dost lidí, kteří vědí pravdu, a je možné, že se někdo prořekne. Není tedy pochyb o tom, že Markéta pravdu o Viky nakonec zjistí. Otázkou však je, zda to bude vědět dříve než Petr. Dá se předpokládat, že ano.

Minimálně pro zpestření seriálu by byla škoda, kdyby to bylo naopak. Jistě by nás všechny zajímalo, co všechno pak Markéta udělá. Poběží hned za Petrem, aby mu řekla pravdu, anebo přitlačí na Viky a pokusí se ji vydírat? Tak či tak, Viky se ocitne v těžké situaci a jistě si pak nejednou bude lámat hlavu nad tím, proč jen Petrovi neřekla pravdu sama. 

Zdroj článku:
  • Autorský text