Přespávání ve vlastním autě či práce ve fast foodu aneb těžké začátky celebrit

Přespávání ve vlastním autě či práce ve fast foodu aneb těžké začátky celebrit
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Nejčastěji si představujeme život herců jako luxusní a bezstarostný. Realita je ale jiná. Drtivá většina školených herců se do filmu nikdy nedostane, a někteří aktuální herci prožili velmi kostrbatý začátek kariéry.

Ty Burrell

Nám všem známý jako milující otec Phil Dunphy ze seriálu „Taková moderní rodinka“ měl hodně těžký začátek. Vystudoval divadelní školu a vydal se do Hollywoodu, aby tam mohl začít pracovat jako profesionální filmový herec. Bohužel nedokázal producenty přesvědčit a první roky na tom byl velmi bídně. Žil ve svém autě a nakupoval jen v nejlevnějších obchodech, nad vodou se držel různými pracemi. Pro vylepšení životopisu začal trénovat artistické kousky (aby mohl převzít menší kaskadérské role), začal se zajímat o kouzelníky či magické triky a naučil se různé dialekty a akcenty.

Po několika menších hereckých rolích se mu v roce 2009 povedlo konečně obrátit osud a byl vybrán pro postavu Phila Dunphyho. Po boku hereckého velikána Eda O´Neila („Ženatý se závazky“) mu jeho charakter v seriálu „Taková moderní rodinka“ vyřešil veškeré finanční problémy. Stal se uznávaným a velmi oblíbeným hercem, vyhrál několik cen a časem si zahrál i ve velkých filmech („A zase ti Mupeti“, „Neuvěřitelný Hulk“).

Pink

Známá zpěvačka Pink se nenarodila přímo do šoubyznysu. Ze svého mládí se může chlubit velmi dlouhým seznamem pracovních míst – včetně práce ve fast food firmách Pizza Hut, McDonald's a Wendy's v její rodné Pensylvánii.

Jeden celý rok pracovala v McDonald's, přestože kouřila cigarety u drive-in okénka a rozdávala svým přátelům hranolky zdarma.

I v Pizza Hut vydržela celý rok, jen ve Wendy´s bychom jí zahlédli pouze velmi krátkou dobu – přesněji 90 minut.

Brad Pitt

Má doma dva Oscary, patří mezi nejoblíbenější herce celého světa a hrál ve světových trhácích. Brad Pitt je bezpochybně herec úplně nejvyšší třídy. Než se ale stal celebritou, musel nějak financovat své studium herectví.

Proto začal Brad Pitt pracovat v hollywoodském klubu El Pollo Loco, kde se převlékal za kuře a mával velkou šipkou na okraji silnice kolemjedoucím autům. Je tedy vidět, že ani největším hercům se úspěch nesesypal do klína.

Christopher Walken

Než se Walken definitivně rozhodl stát se hercem, vyzkoušel si různá povolání. Nejdříve byl tanečníkem, pak i zpěvákem.

Když mu bylo 16, dokonce se stal krotitelem lvů v cirkuse. Jeho zkušený kolega Terrel Jacobs, který byl současně majitelem cirkusu, si vymyslel zajímavé číslo, ve kterém Walken předstíral syna nebojácného krotitele. Měli na sobě stejné oblečení a Jacobs předvedl dlouhé představení s tuctem lvů. Walken nakonec zůstal na jevišti sám se starou lvicí jménem Sheba, se kterou se spíše mazlil, než aby ji donutil někam skákat (čehož už kvůli vysokému věku ani nebyla moc schopná).