Diskuze
Jakub Prachař z Ulice slaví dnes narozeniny. Pamatujete ještě na jeho roli v Ulici?
Jakub Prachař z Ulice slaví dnes narozeniny. Pamatujete ještě na jeho roli v Ulici?
Možná jste zmeškali
Temný úsvit: Příběh inspirovaný skutečnými událostmi o útěku ze zajateckého tábora
Když Dieter Dengler snil o tom, že se stane pilotem, ani v nejmenším netušil, že jeho sen se stane realitou. A navíc kvůli němu zažije chvíle, o...
Komediální seriál Call Me Kat s Amy z Teorie velkého třesku zatím nemá moc velký úspěch. Co se divákům nelíbilo?
Mayim Bialik společně s Jimem Parsonsem (Sheldon Cooper) připravili sitcom o třicetileté ženě, které život komplikuje její nespokojená matka....
Slavné celebrity, kterým se povedlo utajit těhotenství
Těhotenství je velmi osobní záležitost, a ne každý ji chce ventilovat hned mezi lidi. Takto to mají i mnohé celebrity, které své těhotenství tajily...
Oscar 2021: Jak proběhla největší hollywoodská show celého roku
Každý rok se herci a herečky Hollywoodu těší na jednu velkou a pro celebrity asi nejdůležitější noc celého roku: předávání prestižní zlaté sošky...
Dramatické komorní válečné drama Kočár do Vídně má 1. července v kinech obnovenou premiéru
Film z roku 1966 režíroval Karel Kachyňa a jde o jeden z nejkontroverznějších československých filmů, který vyvolal vášnivé debaty v uměleckých...
Jak jsem poznal vaši matku dostane definitivně sequel: Jak jsem poznal vašeho otce doopravdy bude
Téměř nikdo tomu už nevěřil, ale teď je vše jasné: Spin-off sitcomu „Jak jsem poznal vaši matku“ se opravdu blíží. V novém seriálu „Jak jsem poznal...
Když kaskadér není potřeba: Tito herci se o akční scény postarají sami
Drtivá většina herců si vypomůžou s kaskadérem, když jde o to natočit nebezpečnou akční scénu. Taky jsou ale tací, kteří vlastního kaskadéra...
Každý zvuk může znamenat smrt: „Tiché místo“ je jedinečným hororem pro fanoušky mimozemšťanů
Každý v kině určitě hned pochopil atmosféru díla a začal jíst svůj popcorn nelidsky tiše. A to z dobrého důvodu, jak už říká plakát: „Pokud vás...
Takto rapovala Mayim Bialik na začátku herecké kariéry. Od dob natáčení seriálu Kvítko se téměř nezměnila
U nás téměř bezejmenný, v zahraničí dobře známý seriál Kvítko. Hlavní roli tehdy svěřili teprve náctileté Mayim Bialik, dnes dobře známé jako Amy...
Kdo je Karolína ze Slunečné a proč se Denisa Nesvačilová málem herečkou nestala
Denisa Nesvačilová aktuálně září v seriálu Slunečná. Proč váhala nad tím, zda jí účinkování v seriálu stojí za to a ve kterých dalších rolích...