Diskuze

Jakub Prachař z Ulice slaví dnes narozeniny. Pamatujete ještě na jeho roli v Ulici?

Jakub Prachař z Ulice slaví dnes narozeniny. Pamatujete ještě na jeho roli v Ulici?
Postava Bena Vojtíška vstoupila do Ulice v roce 2006 a velmi brzy se ukázalo, že je to sukničkář. Víte, že Jakub Prachař, který už v Ulici neúčinkuje, oslaví 30. srpna 39 let? 
Zpět na celý článek

Postava Bena Vojtíška vstoupila do Ulice v roce 2006 a velmi brzy se ukázalo, že je to sukničkář. Víte, že Jakub Prachař, který už v Ulici neúčinkuje, oslaví 30. srpna 39 let? 
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Temný úsvit: Příběh inspirovaný skutečnými událostmi o útěku ze zajateckého tábora
09.12.2020

Temný úsvit: Příběh inspirovaný skutečnými událostmi o útěku ze zajateckého tábora

Když Dieter Dengler snil o tom, že se stane pilotem, ani v nejmenším netušil, že jeho sen se stane realitou. A navíc kvůli němu zažije chvíle, o...

Komediální seriál Call Me Kat s Amy z Teorie velkého třesku zatím nemá moc velký úspěch. Co se divákům nelíbilo?
14.01.2021

Komediální seriál Call Me Kat s Amy z Teorie velkého třesku zatím nemá moc velký úspěch. Co se divákům nelíbilo?

Mayim Bialik společně s Jimem Parsonsem (Sheldon Cooper) připravili sitcom o třicetileté ženě, které život komplikuje její nespokojená matka....

Slavné celebrity, kterým se povedlo utajit těhotenství
16.03.2021

Slavné celebrity, kterým se povedlo utajit těhotenství

Těhotenství je velmi osobní záležitost, a ne každý ji chce ventilovat hned mezi lidi. Takto to mají i mnohé celebrity, které své těhotenství tajily...

Oscar 2021: Jak proběhla největší hollywoodská show celého roku
28.04.2021

Oscar 2021: Jak proběhla největší hollywoodská show celého roku

Každý rok se herci a herečky Hollywoodu těší na jednu velkou a pro celebrity asi nejdůležitější noc celého roku: předávání prestižní zlaté sošky...

Dramatické komorní válečné drama Kočár do Vídně má 1. července v kinech obnovenou premiéru
16.06.2021

Dramatické komorní válečné drama Kočár do Vídně má 1. července v kinech obnovenou premiéru

Film z roku 1966 režíroval Karel Kachyňa a jde o jeden z nejkontroverznějších československých filmů, který vyvolal vášnivé debaty v uměleckých...

Jak jsem poznal vaši matku dostane definitivně sequel: Jak jsem poznal vašeho otce doopravdy bude
29.04.2021

Jak jsem poznal vaši matku dostane definitivně sequel: Jak jsem poznal vašeho otce doopravdy bude

Téměř nikdo tomu už nevěřil, ale teď je vše jasné: Spin-off sitcomu „Jak jsem poznal vaši matku“ se opravdu blíží. V novém seriálu „Jak jsem poznal...

Když kaskadér není potřeba: Tito herci se o akční scény postarají sami
28.12.2020

Když kaskadér není potřeba: Tito herci se o akční scény postarají sami

Drtivá většina herců si vypomůžou s kaskadérem, když jde o to natočit nebezpečnou akční scénu. Taky jsou ale tací, kteří vlastního kaskadéra...

Každý zvuk může znamenat smrt: „Tiché místo“ je jedinečným hororem pro fanoušky mimozemšťanů
12.06.2021

Každý zvuk může znamenat smrt: „Tiché místo“ je jedinečným hororem pro fanoušky mimozemšťanů

Každý v kině určitě hned pochopil atmosféru díla a začal jíst svůj popcorn nelidsky tiše. A to z dobrého důvodu, jak už říká plakát: „Pokud vás...

Takto rapovala Mayim Bialik na začátku herecké kariéry. Od dob natáčení seriálu Kvítko se téměř nezměnila
05.01.2021

Takto rapovala Mayim Bialik na začátku herecké kariéry. Od dob natáčení seriálu Kvítko se téměř nezměnila

U nás téměř bezejmenný, v zahraničí dobře známý seriál Kvítko. Hlavní roli tehdy svěřili teprve náctileté Mayim Bialik, dnes dobře známé jako Amy...

Kdo je Karolína ze Slunečné a proč se Denisa Nesvačilová málem herečkou nestala
03.12.2020

Kdo je Karolína ze Slunečné a proč se Denisa Nesvačilová málem herečkou nestala

Denisa Nesvačilová aktuálně září v seriálu Slunečná. Proč váhala nad tím, zda jí účinkování v seriálu stojí za to a ve kterých dalších rolích...