Jak dopadne společná hypotéka Voláků?

Jak dopadne společná hypotéka Voláků?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Blanka to zvládla! Zbavila se Luďka, bohužel ne tak úplně. Zhrzený Luděk jí to chce spočítat, a proto k ní nakluše s informací, že za zrušenou hypotéku je poplatek půl milionu, tedy čtvrt milionu pro každého. To Blanku zase rozhodí a raději před Luďkem utíká. Jak tohle dopadne?

Blanka nemá peníze na rozhazování

Ačkoliv je Blanka zubařka, peněz nemá na rozhazování. Jednou se totiž stěhovala do Ulice, což ji něco stálo. Potom bojovala s alkoholem a měla dlouhý výpadek příjmů. Teď už to vypadalo, že se finančně zase postaví na nohy, ale je tady Luděk a jeho hypotéka. Anebo jejich?

Blanka hypotéku na dům nechtěla, dlouhodobého závazku se bála jako čert kříže.

Navíc v bytě jí nic nechybělo a za přírodou mohla k mámě na statek. Ostatně prodej statku byl také ve hře. Naštěstí jí máma otevřela oči, když se jí ptala na to, zda může statek prodat a tím se vyhnout hypotéce.

Banka si uvědomila, že Luďkovi hltala a pořád ještě hltá každé slovo

Blanka počítá s tím, že si na splacení své části dluhu vezme půjčku nebo si peníze půjčí od své mámy. Jenže ta vzala situaci do svých rukou a zkouší na to jít z druhé strany.

Zeptá se Blanky, jestli dluh za zrušenou hypotéku probírala ještě s někým než jen s Luďkem... Co když jí totiž Luděk kecá? Blanka si v souvislosti s tímto uvědomí, jak moc Luďkovi věřila s domem, s tím, že ji miluje a teď i s hypotékou. Vždyť jednou už ji podvedl, tak proč mu tolik důvěřuje?

Blanka s Luďkem, Zdroj: TV Nova

Ačkoliv nerada, Luďkovi volá a chce se sejít. Nejen kvůli hypotéce, nýbrž i kvůli Adamovi, který se předávkoval léky, které mu předepsal právě Luděk. Tam Luďkovi navrhuje možnost, aby za ně hypotéku někdo převzal, jak to Blance poradil nezávislý poradce na hypotéky, to ale Luděk odmítá, protože chce Blance co nejvíce ublížit.

Jak tohle dopadne? Nezbývá než čekat a doufat. Diváci nejspíš počítali s tím, že hned poté, co se Luděk z bytu vypakuje, přiběhne k Blance Evžen, který jí bude oporou. Karty se ale znovu zamíchaly a teď to dokonce vypadá, že má Evžen namířeno do Austrálie... Pryč od všeho. 

 

Zdroj:

  • autorský text