Kluci v akci po 15 letech přijdou o jednu ze svých tváří: Proč dal Filip Sajler pořadu vale a kdo jej nahradí

Kluci v akci po 15 letech přijdou o jednu ze svých tváří: Proč dal Filip Sajler pořadu vale a kdo jej nahradí
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Pořad Kluci v akci patří od roku 2005 ke stálicím televizní obrazovky. Nyní se však jeho podoba zásadně změní. O jednoho „kluka v akci“ totiž diváci přijdou. Proč?

Filip Sajler končí v pořadu Kluci v akci

Po patnáctiletém působení se Filip Sajler rozhodl v pořadu skončit. Jako důvod uvedl především to, že se hodlá posunout dále. Čas a energii by rád podle vlastních slov televizní kuchař nyní investoval do firem, které vybudoval.

Aktuálně je Filip Sajler zainteresován především v projektu Perfect Catering, která se zaměřuje na cateringové služby. Navíc je členem Českého Gastronomického Institutu, který spoluzakládal. Sajlerem vybudovanou síť restaurací Perfect Canteen, která si kladla za cíl především zvýšit kulturu firemního stravování, odkoupil holding Hopi.

Také se chce více věnovat rodině. Tu tvoří manželka Gabriela a dcery Sophia a Stella. Zejména se starší jedenáctiletou dcerou si Filip Sajler přeje trávit více času.

„Kluka v akci“ nahradí hosté

Se svým televizním parťákem Ondřejem Slaninou se, jak zdůraznil, rozchází v dobrém. Proto se ani nezmění koncept pořadu, včetně názvu. Prázdné místo po Filipu Sajlerovi budou plnit pozvaní hosté. Mezi prvními pozvanými padlo například jméno známého cukráře Josefa Maršálka. A samotný Sajler se v programu určitě ještě objeví.

Ostatně televizní diváci už druhého z „kluků v akci“ mohli v několika epizodách v minulosti postrádat. Filip Sajler přímo ve vysílání vysvětloval svou absenci tím, že na jaře jej čekala karanténa kvůli koronaviru, vzápětí připustil i další nemoc. Pak uvedl, že se s televizní obrazovkou definitivně loučí. Svoje rozhodnutí oznámil v sobotním valentýnském díle.

V bulvárních médiích se proto na konto jeho prohlášení rozjela řada spekulací, zda snad oblíbený kuchtík nekončí kvůli zdravotnímu stavu. To ale samotný Sajler nakonec v prohlášení na svém Facebooku popřel a uvedl, že je již zcela zdráv.