Jak dnes vypadá Maggie Sheffield z Chůvy k pohledání?

Jak dnes vypadá Maggie Sheffield z Chůvy k pohledání?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Dětská hvězda Nicholle Tom je dnes čtyřicetiletou paní a stále je pro ni typická blonďatá hříva. Stále se věnuje herectví, a kromě toho je také velmi aktivní na sociálních sítích. Poznali byste ještě Maggie?

27 let od natáčení

Těžko se tomu dá uvěřit, ale skutečně je to číslo, které nelze popřít – od natáčení seriálového hitu již opravdu uběhlo 27 let. Ku příležitosti výročí od začátku natáčení se dokonce hlavní herecké hvězdy sešly, aby znovu natočily pro streamovací společnost Zoom vůbec první epizodu ze seriálu, co se stal běžnou součástí dne mnoha domácností. Samozřejmě se jeho herci v průběhu let změnili, nikdo z nás holt nemládne. Stále ale v našich srdcích zůstávají jako velké hvězdy devadesátek.

https://www.youtube.com/watch?v=C3a6KuP1X14&feature=emb_logo

S Fran byla jedna ruka

Když se objevil seriál Chůva k pohledání, díky kterému si jeho hlavní herečka Fran Dresher zajistila mnoho dalších rolí pro několik budoucích let, objevili se i další herci, kterým natáčení změnilo život. Nejmladší dětská hvězda Grace se také dodnes živí herectvím. Podobně je na tom i představitelka zodpovědné teenagerky Maggie Sheffield. Společně s chůvou jsou velké kamarádky a snaží se spiklenecky vyštípat Cece, rádoby milenku Maxwella.

Hraje v seriálech i filmech

Představitelka Maggie Sheffield dodnes hraje v mnoha projektech. Objevila se například ve snímku Deník princezny z roku 2001 i v mnoha televizních filmech. Poslední z nich, Rent-an-Elf, natočila před dvěma lety. Mimo to se objevovala v oblíbených seriálech. Před třemi lety si střihla roli v Hollywood Darlings, natáčela ale i Gotham, Stalker, About a Boy nebo Mystérium sexu. Zahrála si i v Odložených případech.

Nicholle na natáčení seriálu o chůvě vzpomíná, na rozdíl od představitelky Grace, velmi ráda.