Zpátky do školy aneb nejlepší filmy ze střední

Zpátky do školy aneb nejlepší filmy ze střední
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
I když se to mnohým nelíbí, konec prázdnin se nezadržitelně blíží. Než zasednete zpátky do lavic a budete kružítkem rýt monogramy své lásky na lavici, pojďte se podívat na nejlepší filmy ze střední.

Charlieho malá tajemství (2012)

Romantický film, ve kterém si zahrála Emma Watson. O prvním milostném vzplanutí patnáctiletého Charlieho, který je dosti zakřiknutý a přemýšlivý mladík. Pro ostatní je podivínem, který na sebe přitahuje šikanu a posměch jako magnet. I když se se vším vyrovnává, cítí se sám. I on se ale dočká svého prvního zamilování, které je tak nádherné.

Panna nebo orel (2010)

Emma Stone se stává hlavní hrdinkou příběhu o tom, co dokáže obyčejná pomluva. Olive se totiž své nejlepší kamarádce svěří s tím, že prožila setkání s vysokoškolským studentem. Problém je v tom, že si to celé vymyslela. Tato lež se pak šíří po celé škole a Olive se tak pasuje do role promiskuitní školačky a stává se centrem nevyžádané pozornosti. V jedné z rolí se objeví i Lisa Kudrow.

Muzikál ze střední (2006)

Zac Efron v oblíbeném bijáku teenagerů. Ryan a Sharpay mají snad role ve školním muzikálu už úplně jisté. Nebo ne? Najednou se objeví zamilovaný pár: basketbalista Troy a velmi nadaná studentka Gabriella, kterým by to na jevišti tolik slušelo. A co na to namyšlená Sharpay? Její cíl je jasný – za každou cenu je vyřadit z konkurzu! Povede se jí to?

Deset důvodů, proč tě nenávidím (1999)

Heath Ledger zde rozjel obří kariéru. Film vypráví příběh dvou velmi rozdílných sester, Biancy a Kat. Otec se jasně vyjádřil, že Bianca má zakázáno s kluky randit, dokud si nejdříve chlapce nenajde její starší sestra Kat, která má pověst velké divošky. Nadčasový snímek, při kterém se režisér Gil Junger nechal inspirovat jednou z divadelních her Williama Shakespeara.

Jaký film si dnes dáte vy?