V úterní Ulici se Tonymu vymstí tajnůstkářství a mizerná prodejkyně Eva paradoxně získá povýšení

V úterní Ulici se Tonymu vymstí tajnůstkářství a mizerná prodejkyně Eva paradoxně získá povýšení
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Tony doufá, že se o jeho soutěžení v pořadu Na lovu nikdo nedozví, ale špatně střežené tajemství mu začne dělat potíže v manželství. Knoblochovým byly zabaveny bedny s pilulemi, přesto může Eva radostně slavit. Za velký odběr bude povýšena. Teď by to jen chtělo vydělat nějaké peníze.

Tony se chová divně, zřejmě Dominiku podvádí

Tony se poslední dobou poměrně často prohlíží v zrcadle, navíc si sám kupuje košile a pak je doma z nějakého důvodu schovává před manželkou. Když mu zazvoní telefon, vyběhne s ním na chodbu a myslí si, kdovíjak není nenápadný. Dominika si ale všech těchto podezřelých změn v chování všimne a logicky si odvodí, že Tony má milenku. Ta představa ji trápí natolik, že zavolá Karle a domluví si u ní návštěvu. Jakmile přijde, vybalí na kamarádku všechna svá podezření a poprosí ji, aby přes Kryštofa zjistila, zda jsou její obavy oprávněné.

Dominika podezírá Tonyho z nevěry.
Dominika podezírá Tonyho z nevěry. | Zdroj: TV Nova

Karla namítne, že ačkoli je to jistě trochu divné, bylo by přehnané z toho hned vyvozovat nevěru. Tony je koneckonců pořád v práci, kde by na to vzal čas? Ale i do Coolny chodí celkem hodně atraktivních žen, pravda? Jistě by se pro něj našla příležitost k seznámení s nějakou krasavicí. Karla tedy slíbí, že se Kryštofa zeptá, jestli Tony náhodou nemá nějakou bokovku. Mára ji ujistí, že ne, ale policistka na něm snadno pozná, že se s Tonym děje něco jiného.

Jediný Kryštof zatím ví, že Tony se hodlá zúčastnit vědomostní soutěže Na lovu, proto se připravuje, proto si koupí novou košili, jelikož slyšel, že kamera člověku přidává až deset kilo. Jestli se má zesměšnit před národem, ať alespoň dobře vypadá. Je příšerně nervózní, nejen ze samotného působení v populárním pořadu, ale také z přijetí nového barmana. Honza, který mu dosud pomáhal, se rozhodl zvednout kotvy. Místo něj nastoupí jiný mladík, shodou okolností rovněž Honza. Jak si asi povede?

Nový barman to v práci dlouho nevydržel.
Nový barman to v práci dlouho nevydržel. | Zdroj: TV Nova

Eva v Nizozemsku pohoří, ale bude povýšena

Knoblochovi se vrátí ze zahraničí jako spráskaní psi. Mise s cílem prodat v Amsterodamu co nejvíce Eviných doplňků stravy dopadla katastrofálně. Holanďané si od ní nekoupili ani pilulku, což má velice prostý a pochopitelný důvod. Tyhle konkrétní přípravky se v jejich zemi dají koupit o třetinu levněji! Když to Eva zjistí poté, co jí náhodná silniční kontrola všechny bedny s prášky zabaví, samozřejmě to s ní zamává.

Horší ale je, že do přípravků nastrkala spoustu peněz, ale teď nemá žádnou jistotu, že jí je němečtí policisté vrátí. Sebrali jí je, aby prověřili, že se nejedná o nic závadného. Snad jí je posléze zase vydají, bude si však pro ně muset dojet. Celá ta bláznivá cesta přišla Knoblochovy hodně draho, a tak teď Miloš dohlíží na to, aby se rodina uskromnila. Dokonce se bojí i jen koupit večeři v hospodě, aby se úplně nezruinovali.

Eva přitom bude mít důvod k oslavě. Jakkoli se to zdá divné, ve firmě ji náhle povýší na oblastní šéfovou. Zabralo totiž, že měla tak velký odběr. Podle Miloše „odebrat“ neznamená totéž co „prodat“, pochopitelně, ale firmě to vlastně může být jedno. Pro ně je výsledek stejný, to jen Evina peněženka zatím zeje prázdnotou.

Zdroj článku:
  • Autorský text