Diskuze

Seriál Ulice: Co si myslí herec Vojtěch Hrabák o postavě vyšinutého Dana

Setkání s ním zanechává v seriálových postavách Ulice rozporuplné pocity. Na jednu stranu je obětavý, pracovitý a nápomocný, ale na tu druhou je s ním velice těžké vyjít. Obzvlášť po tom, co člověku ukáže svou stinnou stránku, a tou je jakýsi skrytý vnitřní hněv. Snaží se ho nedávat na první pohled najevo, naopak se za každou cenu vyhýbá jakýmkoliv citovým projevům, ale uvnitř něj dřímá časovaná bomba.
Zpět na celý článek

Setkání s ním zanechává v seriálových postavách Ulice rozporuplné pocity. Na jednu stranu je obětavý, pracovitý a nápomocný, ale na tu druhou je s ním velice těžké vyjít. Obzvlášť po tom, co člověku ukáže svou stinnou stránku, a tou je jakýsi skrytý vnitřní hněv. Snaží se ho nedávat na první pohled najevo, naopak se za každou cenu vyhýbá jakýmkoliv citovým projevům, ale uvnitř něj dřímá časovaná bomba.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Novinky o show Bachelor a odhalení prvních vdavekchtivých krásek
05.11.2024

Novinky o show Bachelor a odhalení prvních vdavekchtivých krásek

Reality show Bachelor je celosvětově úspěšný koncept, kde se „pan Božský” vydává na nezapomenutelnou cestu za hledáním své vyvolené. V luxusním...

Filmová hádanka: Životní role Harrisona Forda a Melanie Griffith a Sigourney Weaver. Poznáte, o jaký film se jedná?
27.10.2024

Filmová hádanka: Životní role Harrisona Forda a Melanie Griffith a Sigourney Weaver. Poznáte, o jaký film se jedná?

Film také nechává nahlédnout do dost nepříjemného korporátního pracovního prostředí a do tvrdého kariérního boje. Rozhodně také pobaví dobovou...

Ulice: Zmoudřel jsem já i moje role, říká Otův představitel Filip Rajmont
29.09.2024

Ulice: Zmoudřel jsem já i moje role, říká Otův představitel Filip Rajmont

Filip Rajmont se během oslavy ke dvacáté sezóně Ulice nechal vyzpovídat ohledně svých začátků v seriálu, současného boje se Soňou v podání Lucie...

Kvíz: Film Dědečkem proti své vůli odráží odlišnost jednotlivých generací. Připomeňme si společně děj této komedie
15.08.2024

Kvíz: Film Dědečkem proti své vůli odráží odlišnost jednotlivých generací. Připomeňme si společně děj této komedie

Filmy pro pamětníky rozhodně nejsou nudné. Fanoušky komedií mohl nadchnout film Dědečkem proti své vůli, který vyšel v roce 1939 a který režíroval...

Sherlock: Světoznámý příběh Arthura Conana Doyla v režii britské BBC
19.08.2024

Sherlock: Světoznámý příběh Arthura Conana Doyla v režii britské BBC

Čtyři minisérie, v každé tři napínavé příběhy zasazené do 21. století. To vytváří ještě ostřejší a živější atmosféru dnešní kriminální doby a...

Záhadná krabice pro Jirku jako poslední kapka: V Ulici se strhne dívčí rvačka
19.10.2024

Záhadná krabice pro Jirku jako poslední kapka: V Ulici se strhne dívčí rvačka

Už dlouho mezi kamarádkami Ájou a Martinou panuje tichá nevraživost kvůli tomu, že Ája svého šéfa Jirku vychvaluje až do nebes a bezmezně obdivuje....

Celebrity pod lupou: Bud Spencer a Terence Hill u zrodu westernu s komediálními prvky, větším podílem dialogů a omezeným násilím
01.08.2024

Celebrity pod lupou: Bud Spencer a Terence Hill u zrodu westernu s komediálními prvky, větším podílem dialogů a omezeným násilím

Nový western si získal označení „Spaghetti western“. Jedly se tam sice fazole, ale většina těchto filmů byla produkovaná v Itálii, takže název se...

V úterní Ulici se dočkáme prvního polibku Magdy a Petra a toho, že si Pavlína s Blankou potykají
11.11.2024

V úterní Ulici se dočkáme prvního polibku Magdy a Petra a toho, že si Pavlína s Blankou potykají

Prokop a Soňa dumají, proč by se Magda scházela s Petrem Dvořákem večer a mimo školu. Jako by jim snad do toho něco bylo. Mezi slečnou profesorkou...

Drbárna ze ZOO: Po třech letech natáčení se herci loučili
17.10.2024

Drbárna ze ZOO: Po třech letech natáčení se herci loučili

V době, kdy se natáčely poslední záběry, nebylo jasné, zda bude nějaké pokračování. 224 epizod uzavřelo osudy některých postav definitivně, jiné se...

Po stopách komika Bennyho Hilla, který bavil publikum přes čtyřicet let
03.08.2024

Po stopách komika Bennyho Hilla, který bavil publikum přes čtyřicet let

Známého komika, kterého mohl zastínit jen Mr. Bean, si připomeneme v komediálním pořadu To nejlepší z Bennyho Hilla. Za dob, kdy jsme se mohli v...

Diskutujte