Pavla Tomicová asi nedělá kostymérům ze seriálu ZOO radost, zhubla od podzimu o dvě konfekční velikosti

Pavla Tomicová asi nedělá kostymérům ze seriálu ZOO radost, zhubla od podzimu o dvě konfekční velikosti
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Herečka, kterou má většina lidí spojenou s korpulentní postavou dokázala v tichosti to, o čem většina baculek jen sní. Zhubla tak radikálně, že budí údiv (a závist) kamkoliv přijde.

Veterinářka Anežka začínala v seriálu ZOO jako dobrosrdečná baculka a jak to vypadá, stane se z ní v šedesáti letech ještě „šťabajzna“.

Na MFF v Karlových Varech na sebe strhávala pozornost, kamkoliv přišla. Pavla Tomicová sama ke své proměně pro Blesk řekla:

„Zhubla jsem 35 kilo. Mně se to vždy povede shodit a pak se to zase vrátí zpátky. Všem říkám, že důležitá je správná a pravidelná strava.“

Více než vzhledu, si představitelka veterinářky Anežky ze seriálu ZOO cení hlavně toho, že se cítí lehčí, a především velmi dobře.

Z proměny své ženy musí mít radost i její manžel, Ondřej Malý (56), který je velice štíhlý, a tak v minulosti dvojice připomínala tak trochu Homolkovi z oblíbených komedií.

Pavla Tomicová však i v roli baculky měla u diváků velký úspěch. K divácké popularitě se protančila i v soutěži StarDance a náročný trénink ji tenkrát také pomohl zbavit se velkého množství kilogramů. Ukázala však, že i baculka to může na parketu pořádně roztočit.

I v roce 2018, kdy poctivě na soutěž trénovala, se jí podařilo zhubnout 25 kg, ale nebylo to na ní tak výrazně vidět, jako v současnosti. Tenkrát byla za úbytkem váhy i změna stravování, protože Pavla zjistila, že má cukrovku.

Bohužel díky pandemii, která herce připravila o velkou část pracovních aktivit, se opět „zakulatila“. Právě nedostatek pohybu byl podle herečky příčinou nabírání na váze.

Když nastoupila do seriálu Slunečná jako prostořeká prodavačka Ala Konvičková, byla už opět „holka krev a mlíko“. Až seriál ZOO ji kvůli pohybu pomohl k hubnutí.

Pavla Tomicová, zdroj: FTV Prima

Pavla Tomicová si u diváků získala popularitu díky malé, ale nezapomenutelné roli ve filmu Snowborďáci, kde si zahrála chtivou nezadanou návštěvnici horské chaty, která zatoužila po lásce, a i přes určité zdravotní indispozice nakonec přece jen lov zakončila úspěchem. A na komediální vlně pokračovala i v další komedii Rafťáci, jako trochu netradiční matka jednoho z hlavních hrdinů.

Její filmografie je však daleko obsáhlejší, a to původně vystudovala střední pedagogickou školu a její životní cesta mohla být úplně jiná. Velice často se ve filmech potkává i se svým mužem. Zahráli si bok po boku například ve filmech Bezva ženská na krku, Padesátka, Deníček moderního fotra nebo Vlastníci, kde získala nominaci na Českého lva.

Zdroj článku: