Drbárna ze ZOO: Diváky zajímá, zda stihnou seriálové páry do léta vyřešit své problémy

Drbárna ze ZOO: Diváky zajímá, zda stihnou seriálové páry do léta vyřešit své problémy
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Je samozřejmé, že všichni očekávají, že ZOO z obrazovek na léto zmizí. Nejvíce ze všeho tak zajímá pravidelné diváky to, zda se alespoň u některého páru dočkají posunu ve vztahu k lepšímu. Zatím to u celé řady postav vypadá, že si na zásadní kroky budeme muset počkat až do podzimního vysílacího plánu.

Adélka a Pekař

Jak to tak vypadá, Adélka je zásadně proti tomu, aby se se stala nevěstou jen proto, že její přítel zjistil, že výdaje na svatbu mu výrazně ovlivní jeho úspory, přestože se s Naomi nakonec neožení. Celou řadu služeb bude muset stejně zaplatit.

Reakce Adélky byla přirozená. Asi žádná nevěsta nechce svým dětem ukazovat fotky s komentářem:

Tady jsme s tatínkem, já jsem celou svatbu prokýchala, protože mám na květiny alergii, ale tatínek je původně objednal pro jinou nevěstu. A když už byly zaplacené, tak se musely využít…

Adélka však jasně dala najevo, že proti vdávání nic nemá, ale chtěla by svou svatbu, ne nějakou, kterou by zdědila. Tak snad to trochu nechápavý Pekař zaregistroval a bude konat.

Marie a Karel

Pokud nevyplave na povrch nějaký další Karlův hřích z minulosti, tak by to u Roklových mohlo dopadnout dobře. Rozvod nestihli a v jejich případě to chce jen čas.

Sid a Adam

Tak pokud v něčem dvojice vyniká, je to určitě v množství nedorozumění a pochyb, které jejich vztah provází. Co nevidět však sklářskou rodinu zastihne tragédie, a tak Sid trochu změní zaběhlý režim. Bude muset přiložit ruce k dílu. Babička Sidonie má totiž po prožité události trochu zastřený úsudek, a tak se na výpomoc do firmy na čas přesune i Sid, aby pomohla matce. Sid však nechce ztratit práci v ZOO, a tak poletuje z práce do práce. Adam ji v tom podporuje. Možná Sid prospěje, že bude zaměstnaná, a proto přestane o sobě a o svém vztahu pochybovat.

Sid musí neustále řešit neshody mezi Alicí a Sidonií a už je z toho unavená. Holky jí poradí, že by rodinu pozvedla nějaká šťastná událost, třeba nový přírůstek do rodiny. A je jasné, kdo je na řadě. Kupodivu Sid to nevidí jako špatný nápad, a dokonce ani její přítel nemá nic proti. Oba jsou myšlenkou nadšení a už vybírají jména. Nakonec jim hezké snění překazí Alice, která pověří Sidonii, aby to mladému páru rozmluvila. Adam je nakonec hodně zklamaný, když se jí to povede.

Viky a Filip

Asi nejzáhadnější dvojicí je bývalá chůva a její podnájemník. Přestože prakticky žijí jako rodina, Viky je hodně opatrná. Více však budou řešit jejich úspěch s duetem, se kterým zdárně doplují až do finále a získají peněžní výhru. Filip se nakonec i přes pochybnosti Viky stává spolehlivým partnerem, a tak jí můžeme jen přát, aby si to nějakou hloupostí nepokazila.

Kristýna a Albert

Albert to sice ještě netuší, ale v okamžiku, kdy se dokáže s Kristýnou normálně bavit, má na něj mladá žena velice dobrý vliv. Tak často mu opakuje, že je v jádru dobrý člověk, že tu dobrotu v sobě začne hledat. A dokonce se občas i překvapivě čestně zachová, aniž by to někdo čekal anebo to bylo ze zištných důvodů. Přestože má Albert k výhře ze sázky mnohem blíž, než měl kdy předtím, sám nakonec sázku zruší, aby Kristýnu už přestal otravovat vlezlý Kamil. Pod vlivem Kristýny se odmítne zúčastnit otcova velkolepého plánu na to, jak matku obrat o peníze, a dokonce se přikloní na její stranu. Na svatební zvony to sice zatím nevypadá, ale třeba někdy v budoucnu…

Zdroj článku:
  • Autorský text