Diskuze
Polabí: Vyšetřování se obrací proti nejméně podezřelému člověku
Polabí: Vyšetřování se obrací proti nejméně podezřelému člověku
Možná jste zmeškali
Poručík Krejcárek už bude honit zločince na druhém břehu. Zemřel Jiří Krampol
Patriot ze Žižkova se vydal na dlouhou pouť za manželkou, za přítelem Miroslavem Šimkem a dalšími celoživotními přáteli, kteří už nás opustili....
Ulice potřebuje nabrat jiný směr. Takhle chtějí diváci ovlivnit děj seriálu
Není divu, že se po dvaceti letech vysílání některým fanouškům zdá, že je potřeba vnést do Ulice svěží vítr a čerstvé nápady, ideálně pozitivní....
Když jsem poprvé viděla Discopříběh, můj život se obrátil naruby. Vdala jsem se přesně podle scénáře
Já jsem si šla s kamarádkami užít jen obyčejné odpoledne, ale Discopříběh mi nečekaně obrátil život vzhůru nohama. A vůbec netuším, jestli za to...
FILMOVÝ KVÍZ: Jestli dáte alespoň 6, patříte mezi filmové nadšence bez ohledu na věk
Nezáleží na tom, jestli jste vyrostli na westernových přestřelkách divokého západu, devadesátkových dramatech nebo na trhácích z dílny Marvelu,...
ULICE: Co kdyby seriál nabral úplně jiný směr? Tohle by nikdo nečekal
Zanedlouho začne v pořadí už 21. sezóna Ulice, která divákům nabídne další hlavně vztahové zápletky. Co kdyby se některé dějové linky rozešly s...
V Ulici se vztahům vyhýbá. Ve skutečnosti ale řekl ano krásné kolegyni z divadelních prken
Pokud vás zajímá, s kým vlastně žije sympatický Ondřej Studénka známý jako Prokop z Ulice, vězte, že je to krásná kolegyně z divadelních prken. Eva...
Tenhle film vás rozloží. 140 minut v kině se diváci smáli i báli a trvalo to ještě dlouho po odchodu z kina
Snili jste někdy o své lepší verzi? Stárnoucí hvězda televizních obrazovek Elisabeth Sparkle (Demi Moore) dostává možnost vyzkoušet zázračnou...
Tyhle postavy z Ulice diváci milují nejvíc. V žebříčku je i jedno překvapení
Jirka Herman, Lumír, Vanďousek s Ludím, Magda, Eddie nebo Otík a mnoho dalších, to jsou některé z nejoblíbenějších postav ve dvacáté sezóně Ulice....
AZ-kvíz nestárne, ale tvoje znalosti už možná trochu jo: 10 otázek, co vypadají nevinně
Pusťte se s námi do nejnovějšího kvízu zaměřeného na oblíbenou televizní soutěž AZ-kvíz. Třeba si povedete natolik dobře, že zatoužíte po účasti ve...
Legendární Saxana si dnes může obstarat babské ucho z vlastní zahrádky, podívejte se, jak chalupaří v Kytlici
Chaloupka i její okolí je výbornou vizitkou pro Petru Černockou, která si v Ústeckém kraji vybudovala soukromý ráj a útočiště, kde si užívá...
Diskutujte
- Kvíz na české předrevoluční filmy: 10 otázek, které bez milosti roztrhají vaši filmovou pýchu na kusy
- Počet krav na Farmě se zvýšil, dvě přivedl hospodář
- Bydlení herečky, které vypadá nenápadně, ale uvnitř skrývá rodinné poklady i luxusní bazén
- Tohle byl nejhloupější král českých pohádek. A přesto největší komediální génius
- Vysílání v době nesvobody: Televizní skoromuzikál, který voní ohněm a kytarami
- Je tato válka fejk? Film Velký vlastenecký výlet odpovídá
- Herec, muzikant a šarmantní fešák, který baví diváky už celé roky, slaví dnes 42 let
- RETROKVÍZ: Takhle sprostá, trefná a přesná byla jen Česká soda. Ověřte si, co si z ní pamatujete
- Konec Peška v Ulici – tohle k němu řekl Hrušínský, když ho štáb mile překvapil
- Budete koukat jako péro z gauče, co všechno v telce o víkendu pošlou do éteru
Nejnovější diskutované
- Zapomenutý český velkofilm za miliony. V Indii vzniklo něco, co dnes skoro nikdo nezná
- Princem být mohl, osud mu to nedopřál. Smutný příběh herce, který uměl zahrát úplně všechno
- Kvíz: Kvízová dáma a její vzácné zaváhání v pořadu Na lovu
- Velkofilmový večer vám otevře historii horkého starého Říma
- Švehlíkovi role Krakonoše sedla jako ulitá. Pokračování už je ve výrobě
- Lucie Černá natáčela s Bradem Pittem. Její sestra dvojče také
- Policistka z Ulice slaví 28. června narozeniny. Fanouškům ale odhalila jiné krásné výročí
- Odhalujeme děj 22. sezóny Ulice. Kreativní producentka slibuje ohromnou věc
- Tajemství filmu Velký šéf: Diváci se smáli, jedna z hlavních hvězd přitom umírala
- Do kin se vrátí nejslavnější horor, který zmátl miliony diváků