Když Max potkal Zuzanu, byla to láska na první pohled...Filip Richtermoc z Ulice slaví dnes své narozeniny

Když Max potkal Zuzanu, byla to láska na první pohled...Filip Richtermoc z Ulice slaví dnes své narozeniny
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Už je to dávno, co se v Ulici začal psát příběh elegána z Francie a ženy s nálepkou HIV. Herec Filip Richtermoc se v Ulici coby Max Nekonečný objevil už v roce 2012. Ačkoliv v seriálu už nepůsobí, může vás i nadále zajímat například to, že 5. listopadu herec oslaví své 51. narozeniny. Gratulujeme a při této příležitosti si pojďme připomenout jeho příběh.

Láska mezi komplikovanou postavou Zuzany Hrubé a pohodáře Maxe vzplanula rychle a nečekaně v okamžiku, když Max v Česku navštívil svého nevlastního otce Borise ohledně organizačních věcí jejich cirkusáckého představení. V pekařství potkal Zuzanu, do které se okamžitě zamiloval. Tomuto faktu nevadilo ani to, že ve Francii měl Max svou snoubenku, se kterou měl před svatbou. Vztah Maxe a Zuzany byl nicméně komplikovaný.

Kazila ho hlavně Zuzana, která nemohla pochopit, proč se někdo takový, jako je Max, zabývá troskou, jako je ona. Ona si svou drogovou závislostí zkazila celý život. Nebyla dobrou matkou, což si bude nadosmrti vyčítat. A zajímá se o ni elegán, který by mohl mít na každém prstu deset žen? Jenže Maxovy úmysly byly čisté jako okvětní lístky lilie, a proto se dvě zamilované hrdličky časem dopracovaly až ke svatbě. 

Max byl pro Zuzanu spásou, Zdroj: Pavel Gwužď/ Nextfoto

Pro Zuzanu Hrubou byl příchod Maxe zásadní. Byl jejím světlem na konci tunelu, její novou životní náplní v době, když si myslela, že nic lepšího už nikdy neprožije. Scenáristé dali feťačce druhou šanci a ta ji s malým ostychem chytila za pačesy.

Max byl pro Zuzanu životní výhrou 

Po tom, čím vším si Zuzana Hrubá prošla, byl pro ni Max hojivým balzámem na ránu. Byl milý, půvabný, měl nadhled a Zuzaně poskytoval pocit bezpečí. S ním se Zuzana cítila opět ve své kůži. O trochu víc však s ním litovala, že vůbec kdy drogám propadla. Jenže Max ji nechal uvěřit, že právě všechny okolnosti, které se oběma přihodily, mohou za to, že si k sobě našli cestu. Kdyby se tedy cokoliv stalo jen maličko jinak, nemuseli se vůbec potkat. Jó, Max, ten uměl vyprávět i přesvědčit, a tak se Zuzana po boku Maxe ke své zpackané minulosti vracela méně a méně. 

Max ovšem nebyl jen milencem a později manželem Zuzany, nýbrž byl i dobrým synem svého otce a matky, dobrým bratrem svých sester. Ačkoliv nebyl vlastním synem Borise, odmalička měl celé jeho srdce. Byl vychováván s citem pro rodinu, protože ta je podle

Nekonečných alfou a omegou veškerého bytí. Ačkoliv už postava Maxe v Ulici neúčinkuje, spolehlivě doplňuje seznam jejich největších sympaťáků. Které postavy na tomto seznamu máte vy? Že by Bruna, Jirku Hermana, Vítka Klímu nebo Evžena? Ostatně posledně zmíněný Evžen je podobně jako Max princem na bílém koni pro Blanku. Ta v něm našla podobné štěstí jako kdysi Zuzana v Maxovi. 

Zdroje článku: