Vrátí se do Ulice Zuzana Hrubá?

Vrátí se do Ulice Zuzana Hrubá?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Pamatujete si na Zuzanu Hrubou, která se v seriálu Ulice objevovala už od jeho samotného začátku? Hrála ji herečka Šárka Ullrichová, která byla za roli velmi vděčná i díky tomu, že byla její dějová linka velmi pestrá.

Zuzanu Hrubou jste mohli v Ulici vídat ještě v roce 2019

Svou nejkomplikovanější dějovou linku v Ulici sehrála herečka Šárka Ullrichová hned na začátku. V seriálu působila už od roku 2005, kdy hrála maminku malého Franty, která byla ve velmi tíživé situaci. Měla temnou přítomnost, protože jela ve drogách, i temnou minulost, protože se kdysi živila prostitucí. To všechno vedlo k ne úplně zářivým vyhlídkám v budoucnosti, protože lékaři později zjistili, že je HIV pozitivní.

Ačkoliv byla závislá, svého chlapečka milovala a ve svých světlejších chvilkách velmi litovala toho, jaký osud pro něj přichystala. I díky Bedřichovi, se kterým jednu dobu plánovala svatbu, vše dopadlo mnohem lépe, než dopadnout mohlo. Když Bedřich zjistil, že Zuzana jede opět v drogách, plánovanou svatbu zrušil, ale Franty mu bylo líto. Ten, když na tom byla jeho máma nejhůře, putoval do dětského domova.

Zuzana se dala dohromady kvůli Frantovi a díky podpoře svých blízkých 

Zuzana byla krásná žena, bohužel to byla drogová závislačka a bývalá prostitutka. Jednu dobu to s ní vypadalo bledě, ale nakonec v sobě našla sílu zabojovat. Později, už čistá, Frantovi znovu vstoupila do života a projevila se trošku sobecky, protože ho chtěla zpátky i přesto, že věděla, že Frantovi v jeho nové rodině nic nechybí. Potom však zjistila, že je HIV pozitivní a rozhodla se, že Frantu nechá u Lišků. Dál se s ním však intenzivně stýkala a podařilo se jí obnovit vzájemné pouto.

Manželé Liškovi, Zdroj: TV Nova

Zuzana Hrubá se pak v životě hodně snažila, pracovala v pekárně a dělala co mohla, aby zabezpečila sebe a přispěla něco Frantovi, kterému hodně dlužila. Jednu dobu propadala depresím, že je smrtelně nemocná, pak ale potkala Maxe, který jí ukázal nový směr života. S Maxem odjela do Francie, odkud už se do Ulice nevrátila. S jejím návratem nejspíš už scénáristé ani nepočítají. 

Zdroj článku:
  • Autorský text