Vrátí se Franta ke Skyler?

Vrátí se Franta ke Skyler?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Kdo by to byl tušil, že po tom, co Skyler utekla Frantovi do svého rodného Amsterdamu, se v Česku, respektive v Ulici zase objeví. Velký návrat herečky Sary Sandevy se však nekonal.

Po šestileté pauze její roli převzala herečka Michelle Hansen, která v seriálu mluví lámanou češtinou a angličtinou. V divácích přitom hned vzbudila obavy, zda se k Frantovi zase vrátí?

Skyler se do Česka nevrátila náhodou 

Po tom, co Skyler opustila Frantu a vzala mu i možnost pravidelně vídat jeho jediného syna Chrise, spolu ti dva nemají zrovna nejvřelejší vztah. A zatímco Franta si to bere k srdci, Skyler tomu nepřikládá žádnou váhu. Je velmi ambiciózní a pro úspěch v práci je schopná udělat maximum. Chris zkrátka musí stačit jejímu tempu –⁠ a když zrovna nemá čas –⁠ ona ho na Chrise nemá téměř nikdy, jistí to tablet s pohádkami.

No a tak se stalo, že pracovní povinnosti přivedly Skyler zpátky do Česka, kde rozjíždí svůj projekt. A k němu bude potřebovat i svého bývalého partnera a otce svého dítěte Frantu. Franta je totiž výborným zvukařem a ona chce pro svůj projekt vždycky to nejlepší. Ačkoliv se může tato spolupráce jevit jako výhodná, nemusí se zamlouvat Báře.

Ta je totiž nyní v ohrožení. Po tom, co se Skyler vrátila, trpí nejen její sebevědomí, nýbrž i její společný čas s Frantou. Nebylo by ani nečekané, kdyby se Franta ke Skyler vrátil. 

Zradí Franta Báru? 

Ačkoliv v minulosti Skyler Frantu zradila a nezachovala se k němu úplně nejlépe, může mezi nimi být pořád nějaká chemie. Kromě toho to Skyler vždycky velmi sluší a přitažlivé je na ní i její volnomyšlenkářství. Důvodů, proč by se k sobě měli s Frantou vrátit, je několik.

Mají společné zájmy, práci a hlavně i dítě. Kdyby Franta začal trávit čas se svou rodinou, odpadlo by mu náročné předávání syna Skyler a její dlouhé čekání na ni. Chris by mohl v Česku více času trávit se svou babičkou Aničkou a dědou Béďou. Všechny tyto výhody však přebíjí fakt, že je Skyler rozlítaná a Franta nemá zaručeno, že mu to, co mu udělala, neprovede příště znovu. Bára je pro něj přece jenom větší jistota. 

Zdroj článku:
  • autorský text