Skyler je šik a Bára se svým nudným šatníkem by se měla mít na pozoru

Skyler je šik a Bára se svým nudným šatníkem by se měla mít na pozoru
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Skyler se vrací do Ulice a náramně jí to sekne. Ačkoliv se jedná o úplně jinou herečku, je hezká stejně jako Sára Sandeva. Právě svým vzhledem Frantu kdysi okouzlila.

Teď je zpět a když porovnáme šatník jeho bývalé s šatníkem jeho nynější holky Báry, měla by se mít Bára na pozoru. Skyler je zkrátka šik a Franta by už kvůli svému synovi mohl zabřednout do starých vod. 

Skyler má styl a sluší jí to 

Je vidět, že Skyler z Ulice nemá s módou absolutně žádný problém. Je to přesně ten typ žen, které by na sebe mohly obléknout starý potrhaný pytel a vypadaly by v něm velice dobře.

Skyler je nadšená pro svou práci fotografky. Do Česka se i se synem vrátila proto, aby mohla pracovat na zajímavém projektu. Dobře placenou práci přitom nabízí i Frantovi, protože potřebuje zvukaře. Zatím je Bára v pohodě, diváci si však nemohli nevšimnout, jak rozdílné ty dvě jsou.

Skyler je chodící módní butik a nesázeli bychom na to, že právě vytvoření takového dojmu měla v úmyslu.

Spíše na sebe jen tak něco hodila. Hodně Skyler nahrávají její dlouhé tmavé a vlnité kadeře, kterým často nechává volnost. Co je tedy pro Skyler typické? Šaty, punčocháče, džínové a kožené bundy nebo bombery. 

Skyler do Ulice nepřináší jen módu, ale i problémy

Skyler je tématem číslo jedna, a to nejen u Lišků, nýbrž i u Klímů. Bára, ačkoliv jí je Skyler sympatická, nemůže pochopit, jak je u ní její syn až na druhém místě. Prostě až za prací. Ona by to určitě měla jinak. Kromě toho by mohla maličko vylepšit svůj šatník. Vypadá to totiž, že se teď se Skyler budou vídat častěji.

Vzhledem k tomu, že je Bářin šatník až příliš obyčejný a jednoduchý, mohl by propastný rozdíl bít do očí i Frantovi. Ten už teď tuší, že Skyler v Praze = hromada problémů, které se teprve vynoří.

Alespoň nějakou výhodu to má. Skyler mu za práci nabízí hezké peníze. Díky tomu by se s Bárou konečně mohli odstěhovat do svého. Jenže nebude teď jeho syn častěji u něj než u zaneprázdněné a volnomyšlenkářské Skyler? To by pak s Bárou na sebe neměli už žádný volný čas. 

Zdroj článku:
  • autorský text