Zapracuje Bára z Ulice na svém nudném šatníku?

Zapracuje Bára z Ulice na svém nudném šatníku?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Bára Klímová je sice plachá, ale moc krásná holka. Jenom ten šatník... Na něm by to chtělo trošku zapracovat. I když je pravdou, že jako studentka a teď nově i hlídačka dětí si nemůže moc vyskakovat.

Za Bářin styl oblékání může hned několik faktorů

Bára Klímová z Ulice byla vždy nenápadná. Když Báru vidíte (herečku Elišku Hanušovou), všimnete si jejích hezkých očí i čisté pleti. Ale její šatník, ten vám toho moc neřekne. Bára měla štěstí, že se v Ulici skamarádila s Janou Rytířovou. Ta ji pak ze své garderoby půjčovala kousky oblečení na rande s Frantou. Nejspíš to zabralo, protože Bára s Frantou jsou v Ulici pořád spolu.

Za Bářin styl oblékání může hned několik faktorů. Až donedávna Bára studovala v zahraničí, a proto si nemohla nijak vyskakovat. Když nyní sekla se školou, opět si nemůže vyskakovat, protože budou s Frantou rádi, že z jejich platů dají dohromady nájem.

Další důvod, proč se Bára obléká tak, jak se obléká, je její rodina. Jednoduše ji nijak zvlášť neřeší. Její mladší sestra Anežka dokonce spíše upřednostní kousek z druhé ruky, než aby si měla koupit nový. Tak třeba až nová práce a nové životní zaměření vyprofilují i Bářin šatník. Teď ji zaměstnávají jiné věci.

Bára ustála hádku s tátou

Šatník nešatník, alespoň si Bára může na chvíli oddychnout. Její otec totiž těžce nesl fakt, že skončila se školou a celou dobu jí to dával sežrat. Vyeskalovalo to až v hádku a Bářin odchod. Naštěstí se ti dva dokázali nakonec domluvit, a to hlavně kvůli tlaku Ivy. Vítek Báře slíbil, že ačkoliv s jejím odchodem ze školy nesouhlasí, už to nebude hlasitě ventilovat.

Bára se tak může soustředit na to, co je teď pro ni nejdůležitější – najít si práci a začít vydělávat. A kdo ví? Možná bude mít Bára na trhu práce větší štěstí než její táta, který aktuálně pracuje na stavbě a vlastně také neví, co se sebou. 

Zdroj článku:
  • autorský text